Scoala de Vara pentru micii muzicieni la Boem Club!

08-12 Septembrie 2014
București

 

Cursuri de vara – Cursuri de muzica pentru copii la Boem Club: lectii de pian, chitara, tobe, percutie, saxofon, violoncel, vioara, flaut, clarinet, oboi sau canto.


Scoala de Muzica Boem Club a pregatit pentru micii artisti programul ideal pentru petrecerea timpului liber din vacanta de vara in cel mai distractiv si relaxant mod cu putinta, programul Scolii de Vara Boem Club.


scoala de vara boem clubCursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se vor desfasura in perioada 22 Iunie- 15 Septembrie 2014 si se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea pe perioada vacantei de vara, cand au mai mult timp liber la dispozitie si pot acorda mai multa atentie acestui hobby.
Fie ca vorbim despre lectiile de pian, chitara, tobe, percutie, saxofon, violoncel, vioara, flaut, clarinet, oboi sau canto, la Boem Club micii artisti pot alege sa studieze unul sau mai multe instrumente, individual sau in grup, alaturi de prietenii lor, astfel incat experienta de la cursurile de muzica sa fie una cat mai distractiva. Atat pentru cei care isi doresc sa invete sa cante ca si hobby, cat si pentru cei care doresc sa faca muzica de performanta, Scoala de Muzica Boem Club le pune la dispozitie toate resursele in vederea atingerii obiectivelor dorite, dovada stand numeroasele premii obtinute de cursantii Boem Club la concursurile de muzica organizate anul trecut si anul acesta.


Pe langa cursurile de muzica, la Scoala de Vara Boem Club cei mici se pot bucura de compania colegilor de la alte instrumente in cadrul intalnirilor saptamanale de la orele gratuite de cor si workshop de teoria si istoria muzicii, lectii pe care Boem Club le ofera bonus tuturor celor care urmeaza cursurile de instrument/canto.
In cadrul programului de Scoala de Vara, cursantii vor beneficia la primele cursuri de stabilirea de catre profesor a nivelului muzical, in scopul de a oferi informatiile muzicale potrivite si de a adapta metoda de lucru in functie de preferintele si aptitudinile fiecarui cursant.
Avantajele programului Scolii de Vara Boem Club sunt multiple, incepand de la discount-ul acordat pentru cele 8 lectii din cadrul abonamentului si continuand cu posibilitatea aprofundarii cunostintelor, datorita faptului ca acest abonament contine doua-trei sedinte pe saptamana, timp in care cursantii pot asimila mult mai repede informatiile primite in cadrul lectiilor de muzica.
Pentru inscrierea la cursurile de muzica din cadrul programului Scoala de Vara Boem Club 2014, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va adresati receptiei sediului Boem Club la care doriti sa va inscrieti.

Despre Boem Club
Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.
Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie, canto, saxofon, clarinet, flaut si oboi, atat pentru copii, cat și pentru adulti.
In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
 
 
Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: [email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
08-12 Septembrie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL