Scoala Libera Waldorf

  La Scoala Libera Waldorf functioneaza cate o clasa pentru fiecare an scolar al ciclului primar, o clasa a V-a si doua grupe de gradinita.

  Cu multa caldura izvorata din iubire constienta pentru copil, ajutate de activitati potrivite trupului si sufletului sau si oferindu-i o hrana sanatoasa, contribuim alaturi de parinti la devenirea copilului ca OM.

  Un grup de initiativa format din parinti si cadre didactice a infiintat Scoala Gimnaziala Libera Waldorf. Aceasta scoala este un proiect sub egida Asociatiei Christophori International, asociatie non-profit ce are ca scop promovarea, implementarea si dezvoltarea educatiei sanatoase pornind de la principiile pedagogiei Waldorf fondate de catre Rudolf Steiner.

  In prezent, in cadrul scolii functioneaza cate o clasa pentru fiecare an scolar al ciclului primar, o clasa a V-a si doua grupe de gradinita, din luna martie a fiecarui an incepand inscrierile pentru anul scolar urmator.

  „Daca un copil a putut sa se daruiasca lumii inconjuratoare cu intreaga sa fiinta plina de iubire, atunci el va fi capabil, in sarcinile serioase ale vietii sale de mai tarziu, sa se dedice lumii cu incredere si putere.” –Rudolf Steiner, fondatorul pedagogiei Waldorf

   

  Program Scoala Libera Waldorf


  A. Program de scoala: 8:30 – 12:30/13:30/14:30 (in functie de clasa)

  Include:

  • Activitati curriculare de baza (incluse in programul scurt), care cuprind:
   • oferta educationala valabila la nivel national aprobata de MCTS (ore de Limba romana, Matematica, Educatie fizica si sport, Abilitati fizice, Muzica, Religie, una sau doua Limbi straine, Cunostinte despre mediul inconjurator, Istorie si Geografie)
   • materii specifice pentru pedagogia Waldorf: Euritmie, Gimnastica Bothmer, Modelaj, Desenul Formelor, Instrument Muzical
  • Gustarea de dimineata
  • Micul dejun servit in pauza mare
  • Masa de pranz

  B. program lung (scoala si program dupa scoala): 8:30 – 18:30

  Include activitatile prezentate la sectiunea Afterschool si gustarea de dupa amiaza.

  C. program afterschool: 13:00 – 18:30

  Include masa de pranz, activitatile prezentate la sectiunea Afterschool si gustarea de dupa amiaza.

   

  Gradinita de la Scoala Libera Waldorf

  A. Program de dimineata:     9:00 – 13:00

  Include:

  • Activitati curriculare de baza (incluse in programul scurt): joc liber, joc ritmic, joc de degete, jocuri de roluri, basm, teatru de masa si marionete, joc cu roluri, pictura, desen si modelaj, lucru de mana, gospodarie si gradinarit
  • Activitati extracurriculare (incluse in programul scurt): euritmie, limba engleza (2 sedinte pe saptamana), confectionare de obiecte si jucarii din lana (cusut, impaslit, tesut)
  • Micul dejun
  • Gustare la ora 10:30
  • Masa de pranz

  B. Program lung:  9:00 – 18:30

  Include:

  • Program de odihna
  • Gustarea de dupa-amiaza
  • Activitati curriculare de baza

   

  Contact Scoala Primara Libera Waldorf

  Scoala si gradinita se gasesc intr-o cladire frumoasa, recent renovata, care pastreaza eleganta si somptuozitatea cladirilor de la inceputul secolului al XX-lea. Locatia aflata in inima capitalei, langa Parcul Cismigiu, ofera facilitati pentru scolarizare si recreere, dispunand de un spatiu interior de 800 mp si de o curte de 1250 mp.

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 1

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Strada H. M. Berthelot 25

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU