Scoala ursilor de Hiroyuki Aihara, carte pentru copii de 0-6 ani

O carte pentru copii de 0-6 ani de Hiroyuki Aihara despre responsabilitate, acceptarea diferentelor, despre prietenie si empatie. Scoala ursilor.

Copiii se vor indragosti cu siguranta de aceasta carte caci este plina de aventuri, descoperiri si firescul copilariei. Scoala ursilor este o carte pentru copii de 0-6 ani.

„Începe o nouă zi la Scoala ursilor….La Scoala ursilor sunt 1,2,3,4… în total doisprezece ursi, toti plini de voie buna”….asa incepe povestea pentru copii si aflam care este ritualul zilnic al ursuletilor la scoala lor. Treburile zilnice, gospodaresti predomina in scoala japoneza, asa ca asta fac si ursii: culeg fructe, pregatesc masa, apoi spala si fac curat, citesc, picteaza, fac sport si se pregatesc de culcare, etc. In cadrul fiecarei activitati, Jackie, cea mai mica dintre cei 12 ursuleti si singura fetita, este si cea mai nazdravana, asa ca la fieacare activitate aflam ce nazbatii face. Insa ursuletii o protejeaza si o inteleg, doar e singura fetita …si apoi seara tarziu la culcare, cine le citeste povesti? 🙂


Vezi si:

Unde mergem cu copilul in weekend

La ce restaurante kid-friendly mergem cu copilul

10 desene animate cu masini


Scoala ursilor este o carte pentru copii de 0-6 ani, o poveste cu un farmec aparte pe care o recomand in biblioteca fiecarui copil. Noi o avem de cand fetita mea avea 1 an si inca i se mai face dor de ea din cand in cand.

Autor: Hiroyuki Aihara / Ilustratoare: Nami Adachi

Grupa de vârstă: 0-6 ani

De unde puteţi cumpăra cartea ? Click aici.

Tip selectie: Pe incercate.


Alte carti recomandate de Gokid de la Editura Cartea copiilor:

Gruffalo – de Julia Donaldson, ilustratii de Axel Scheffler

Bicicleta lui Miffy – Dick Bruna

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU