Şcolile, Grădiniţele şi Creşele Rămân Închise Toată Săptămâna în Bucureşti şi alte 22 de Judeţe

București

Nu ştim cum ne vom descurca. Decizia a fost însă deja luată: din pricina vremii nefavorabile şcolile, grădiniţele şi creşele din Bucureşti şi alte 22 de judeţe din România rămân închise toată săptămâna şi îşi vor redeschide porţile luni, 16 ianuarie.

Decizia a fost luată ca urmare a faptului că sunt prognozate temperaturi foarte joase, ninsori şi viscol de marţi până joi.

Iată explicaţiile primarului Gabriela Firea pentru ziua de vineri:

M-am consultat cu domnul ministru al Educației, cu inspectorul școlar general, cu domnul prefect, cu primarii de sectoare, cu medici, cu părinți și concluzia este una foarte clară. Având în vedere condițiile meteo vitrege, școala ar putea să înceapă vineri în Capitală, ceea ce ar fi neplăcut, pentru că e zi de final de săptămână, așa că am luat decizia că toate cursurile să înceapă luni, 16 ianuarie… În această perioadă, nu era o perioadă de predare, de lecții, de materie, ci o perioadă de evaluare. Toată această perioadă de evaluare va fi continuată.

De asemenea Ministerul Educaţiei a comunicat că începând de marți, 10 ianuarie, vor înceta cursurile din unitățile de învățământ preuniversitar din județele Prahova, Argeș, Brașov, Vaslui, Tulcea, Teleorman, Bacău, Brăila, Olt, Iași, Neamț, Timiș, Galați, Maramureș, Dolj, Suceava, Botoșani, Buzău, Ialomița, llfov, Constanța, Vrancea și din Municipiul București.

Pentru informații privind județele în care cursurile au fost suspendate parțial, în funcție de problemele punctuale apărute în diverse localități, vă rugăm să accesați acest link: http://bit.ly/2insmlR.

Ce părere ai de decizia luată?

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU