6 Scurtmetraje Geniale despre Sunet de Văzut cu Copilul +3 Ani

VIDEO. 6 scurtmetraje geniale despre sunet şi ritm, o selecţie de văzut cu copilul mai mare de 3 ani, capabil să-şi menţină atenţia şi deschiderea câteva minute, pentru o asociere intensă între sunet şi imagine.

Sunetul şi muzica sunt elemente esenţiale în dezvoltarea copilului. Îl însoţesc de este în pântecul mamei, îl ajută în dezvoltare, în interacţiunea socială, dar şi ca formă de terapie. Copilul se conectează cu ritmul muzicii şi îl găseşte familiar, aşa cum învaţă treptat ritmul vieţii.

Scurtmetraje despre sunet de văzut cu copilul +3 ani:

1. Sonar (2009)

Sunetele şi ritmul sunt generate de un ciclu de viaţă abstract absolut fascinant de privit.

Sonar from Possible Metrics on Vimeo.

2. Combustion (2001)

Un filmuleţ genial în care focul serveşte drept intrument muzical. Atracţia pe care o simţim de a privi focul se îmbină cu placerea de a asocia flăcările cu sunetele.

Combustion from Possible Metrics on Vimeo.

3. Gravity (2009)

Diverse obiecte sunt lăsate să cadă pentru a produce sunete şi ritm.

Gravity from Possible Metrics on Vimeo.

4. Moon (2012)

Luna este de data asta instrument muzical şi interacţionează cu luminile de pe pământ.

Moon from Possible Metrics on Vimeo.

5. The Clockmakers / Les horlogers (2013)

Scurtmetraj experimental jucăuş, despre un mecanism misterios construit din roţi dinţate, triunghiuri şi linii. O lume hipnotică în care gimnaşti sar, se învârt prin aer şi interacţionează cu mediul creând sunetele şi ritmul, declanşând secvenţe muzicale şi narative fascinante şi ameţitoare.

The Clockmakers / Les horlogers from National Film Board of Canada on Vimeo.

6. Sonámbulo / The Sleepwalker (2015)

O călătorie suprarealistă priun culori şi forme inpirată de poemul Romance Sonámbulo de Federico García Lorca. Poezie vizuală pe ritm de vise fantastice şi nopţi pasionale.

Sonámbulo / The Sleepwalker by Theodore Ushev from Bonobostudio on Vimeo.

Te invităm să împărtăşeşti cu noi alte scurtmetraje despre sunet care crezi că pot fi văzute cu copiii mai mari de 3 ani.


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU