Se apropie iarna – hai la săniuș cu nichiduta.ro

Bucuria tuturor copiilor? Iarna – este anotimpul în care aceștia, cu mic, cu mare, au ocazia de a-și consuma energia în cel mai distractiv mod, la săniuș. Fie că deja au vârsta în care pot manevra singuri o săniuță, fie că încă mai au nevoie de ajutorul părinților sau a frățiorilor mai mari, o sanie stabilă și sigură este absolut necesară.

Și pentru că nu mai este mult până când noul sezon destinat săniușului se va instala, achiziționarea celor mai potrivite astfel de echipamente pentru iarnă este necesară.

Cu centură, ham, scaun cu spătar, bară de protecție frontală – iată numai câteva dintre elementele pe care săniile oferite de nichiduta.ro – un magazin specializat pe vânzarea de articole pentru copii – le include. De toate aceste elemente depinde siguranța micuților. Oricare ar fi înclinația pantei utilizate sau viteza săniuței, este important ca cele mai sus menționate să existe în dotare. În rândurile de mai jos sunt prezentate câteva categorii de astfel de articole, cu referire la vârsta recomandată pentru utilizare.

Sania cu mâner

Este un articol ultra modern, cu un design pe măsură, ce asigură stabilitatea necesară pentru ca cel mic să aibă parte de cele mai frumoase experiențe. Dedicată celor ce au trecut pragul de 7 luni, aceasta dispune de fante în spătar – de care sunt prinse centurile de siguranță, de protecție de plastic antimurdărie, precum și materiale și șezut prevăzut cu burete. Greutatea maximă pe care poate să o suporte această sanie este de 80 de kilograme.

sanie-cu-maner-skyline-sante-cu-pad-albastru-61085-6Sania cu săculeț

Un model la fel de modern ca și cel precedent, acesta asigură micuților toate cele necesare pentru experiențe memorabile, alături de confort deplin. Realizată pentru copiii cu vârste de peste 7 luni, acestea vin însoțite de un sac realizat din material impermeabil gros, cu interior de lână – extrem de confortabil și călduros.

sanie-cu-maner-sante-cu-saculet-lana-albastru-61088-6Sania Snow Boat

Este deja dedicată celor care au depășit vârsta în care părinții erau cei ce dețineau controlul asupra saniei. Astfel, produsul, realizat dintr-un plastic rezistent de diverse culori, reprezintă o modalitate ideală prin care copiii se pot recrea, bucurându-se din plin de iarnă.

sanie-snow-boat-spartan-110699-0Nici modelele de tip lopată nu sunt lăsate la o parte în acest sezon, reprezentând de asemenea, o variantă de sanie destul de practivă, ce oferă copiilor stabilitatea dorită de părinți.

Sania din lemn

Un trend care nu o să apună niciodată, acest tip de sanie este de preferat indiferent de vârstă, atât pentru rezistența pe care o prezintă, dar mai ales pentru eficiența de care dă dovadă cu fiecare utilizare.

De obicei recurg la această alternativă părinții care știu că și frățiorii sau surioarele ce vor urma vor avea nevoie la rândul lor de o săniuță. Cu siguranță aceștia își amintesc cu drag de sania cu care îi plimbau la rândul lor părinții în vremea când erau mici – săniuța care le-a făcut copilăria mai frumoasă. Este un produs destinat în mod deosebit celor peste 2 ani.

De preferat, până la o anumită vârstă, este sania cu spătar pentru a reduce șansele ca cei mici să se accidenteze. La sanius cu nichiduta.ro – activitatea în sine devine o adevărată plăcere! În cadrul site-ului se găsesc multiple modele de săniuțe, precum și diverse alte produse destinate copiilor, la prețuri extrem de avantajoase.


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU