Siguranța copilului tău în trafic. Eveniment pentru graviduțe și mămici | Constanța

Vineri 26 Mai 2023
Constanta

Dragă părinte, din dorința de a fi mai aproape de părinții din comunitatea noastră, echipa Axkid continuă seria evenimentelor „Siguranța copilului tău în trafic” organizate în principalele orașe din țară.

Cu sprijinul partenerilor noștri de la Navels, ne vedem la Constanța.

Evenimentul este destinat graviduțelor și mămicilor (nu excludem nici tăticii 😃) care sunt în căutarea celor mai bune variante pentru a-și ține copiii în siguranță la drum, în mașină.

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢:

☑26 mai, în intervalul 17:00 – 20:00

De ce să participi la eveniment?Te așteptăm cu invitați faini, cu experiență în domenii de interes pentru părinți, cu informații utile, premii surpriză, atmosferă plăcută, cafea și networking de calitate.

Speakeri:
✔Adina Popov – consultant în Lactație Certificat Internațional (IBCLC), mamă a doi copii, soție, prietenă, voluntar, om pasionat de cunoaștere, plajă, alăptare și de a le oferi tuturor copiilor cel mai bun start în viață.
✔Stefanel Gavrizi, medic specialist în medicină de urgență
✔Anda Oprea, expert certificat în transportul în siguranță al copiilor acreditat de IOSH (Institution of Occupational Safety and Health), consultant în babywearing acreditat de Școala de Babywearing Die Trageschule din Dresden, owner al magazinului cu articole pentru copii Navels și mamă.
✔Maria Chioacă, manager Axkid România, specialist certificat IOSH și mamă.

📍 Locația: Cuib Cafe, strada Ștefan cel Mare nr.66, Constanța

Participarea la eveniment este GRATUITĂ!

IMPORTANT! Numărul de locuri este limitat, așadar, înscrie-te doar dacă îți dorești cu adevărat să participi!
În cazul în care intervin modificări în programul tău de sâmbătă și nu mai poți ajunge, dă-ne de știre și eliberăm locul pentru o altă persoană care se află pe lista de așteptare!

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Te așteptăm cu drag!

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1391234221674754/

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 26 Mai 2023

Program:
17:00 - 20:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL