Skirt Bike | Cluj-Napoca, 20 Mai

Sâmbătă 20 Mai 2023
Cluj-Napoca

Ce faci în 20 mai? Ai chef să te distrezi și să susții niște cauze bune?

Poate vrei să pedalezi pentru a-ți arăta susținerea față de respectarea drepturilor femeilor, sau poate vrei să spui un NU răspicat împotriva violenței domestice? Poți face toate astea alături de gașcă, familie, colegi sau oricine știe sau vrea să învețe să pedaleze.

Parada SkirtBike este un eveniment manifest, care își propune să deschidă un dialog despre tematici importante în societate, pe care câteodată, poate le abordăm nepotrivit. Pe lângă dimensiunea distractivă, în care oferim un cadru potrivit pentru un loc de întâlnire între prieteni și familie, avem și câteva direcții educative, dorindu-ne un impact pozitiv în comunitate.

Încurajăm așadar pedalatul, ca mijloc de transport alternativ, pentru toate doamnele și domnișoarele care aleg să celebreze alături de noi drepturile femeilor. Pentru a sărbători cum se cuvine, am pregătit pentru voi multe surprize (music corner, zonă de relaxare, colțul animăluțelor, ateliere de creație, zona copiilor, flower corner și photo corner) menite să vă recompenseze curajul de a pedala în fustă.

Parada SkirtBike este despre fuste și biciclete, însă în primul rând este despre oameni și drepturi fundamentale. Despre femei puternice și optimiste, care se susțin unele pe altele, cred în ele și în acțiunile lor. SkirtBike ar trebuit să fie: distractiv, colorat, prietenos, dar mai presus de toate -încurajator. Într-un oraș în care mersul pe bicicletă poate să fie o adevărată aventură, fusta nu este unul dintre articolele vestimentare preferate. Alege să o porți în 20 mai și arată-ne susținerea ta! Prin această paradă, vrem să încurajăm un stil de viață sănătos, sustenabil și prietenos cu mediul.

Fii chiar tu schimbarea de care orașul are nevoie!


 RECOMANDARE


P.S. Bărbații sunt bineveniți la eveniment, dar fusta nu este obligatorie. Ne-am bucura totuși să vedem măcar un zân care ne susține cauzele .😊

Când? Sâmbătă, 20 mai 2023
Unde? Parcul Central, aleea Podul Napoca (în lateralul clădirii UAD)
Interval orar ateliere 11:00-20:00 (Parada începe la ora 14:00)

INTRAREA ESTE LIBERĂ! Recomandăm să veniți cu bicicletele proprii și voie bună!

📍 Parcul Central Cluj

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1372573876910594

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 20 Mai 2023

Program:
11:00 - 20:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL