Someș Delivery 2022 @ Cluj, Apahida

Sâmbătă 04 Iunie 2022
Cluj-Napoca

𝗦𝗮𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘁𝗲! 𝗜̂𝗻 𝟰 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮, 𝗻𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗮̂𝗹𝗻𝗶𝗺 𝗹𝗮 𝗦𝗼𝗺𝗲𝘀̦ 𝗗𝗲𝗹𝗶𝘃𝗲𝗿𝘆 𝗔𝗽𝗮𝗵𝗶𝗱𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗻𝗲 𝗯𝘂𝗰𝘂𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗼 𝘇𝗶 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲𝗮𝗴𝗮̆ 𝗽𝗲𝘁𝗿𝗲𝗰𝘂𝘁𝗮̆ 𝗶̂𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮̆, 𝗰𝘂 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝘀̦𝗶 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝗰𝘂 𝘀̦𝗶 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗦𝗼𝗺𝗲𝘀̦!

Cu acest eveniment ajungem în cea de-a treia localitate din zona metropolitană a Clujului, după Cluj și Florești, și marcăm astfel finalul Campaniei Someșul Culoar Verde – Albastru, demarată anul trecut.

În procesul de organizare, odată ajunși aici, am descoperit oportunitățile și potențialul acestei localități și ce o face într-adevăr deosebită: producătorii locali. Pe ei și pe produsele lor vom pune accentul la această ediție Someș Delivery și îi aducem, astfel, în prim-plan, printr-un târg de producători locali, organizat de ROA Cluj în colaborare cu Primăria Comunei Apahida, pe malul Someșului, unde ne vom bucura împreună de produsele lor și vom testa o zonă puțin frecventată a culoarului Someșului preț de o zi.

Pe lângă târgul de producători locali apahideni, vom activa malul Someșului cu o serie de evenimente pentru cei mici și cei mari, dezbateri, ateliere, intervenții, instalații, și vom avea, desigur, activități pe apă!

Un eveniment pet-friendly, nature-friendly, river-friendly.

Programul în curând!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 04 Iunie 2022

Program:
Toata ziua

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL