SuperEroi pentru Viață. Eveniment de sport, mișcare și joacă sănătoasă în Parcul Lumea Copiilor 20 aprilie 2024

Sâmbătă 20 Aprilie 2024
București

🦸🏻‍♀️🦸🏻‍♂️ SuperEroii Itsy Bitsy îți dau întâlnire la evenimentul SuperEroi pentru Viață pe 20 aprilie, între orele 09:00 și 18:00, în Parcul Lumea Copiilor din București (lângă Palatul Național al Copiilor).

☀️ Parcul Lumea Copiilor va deveni, pentru o zi, un mare teren de sport, mișcare și joacă sănătoasă. Te așteptăm să testezi și să-ți alegi sportul preferat, să participi la demonstrații sportive, să dansezi și să-i aplauzi pe artiștii și pe sportivii care vor urca pe scenă la SuperEroi pentru Viață!

🏀🥋 Pe aleile parcului, copiii vor avea ocazia să descopere și să testeze zeci de activități sportive, de la gimnastică, arte marțiale, baschet, ciclism și box la caiac, dans sportiv, fotbal, handbal, tenis și volei. În plus, vor avea parte de multă joacă distractivă și de o mulțime de activități dedicate unui stil de viață sănătos.

🥳 De asemenea, pe scena SuperEroi pentru Viață vor urca și vor susține momente de muzică și dans zeci de copii, de la Steysha Irish School of Dance, Davidans, Academia Campionilor Pro-mișcare, Show dance Art, Honey Dance Studio, Victoria Dance Studio, Andra Gogan Academy, Dance Elite Dance Studio, Acs Jolie Sport Club, C.S. Adeliv Kiai și C.S. AKURA.

🎤 Spinner, supereroul Itsy Bitsy care activează energia, va fi gazda evenimentului și îi va antrena pe cei prezenți în cele 6 ore de spectacol, între orele 10:00-13:00 și 15:00-18:00.

🚀 Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Dj Dodi și Spark se antrenează deja pentru cursele la care invită familiile să ia startul în echipe formate din părinte și copil.

🏃‍♀️🏃‍♂️Vino să îți iei doza de energie și să îți testezi rezistența la cursele de alergare! Traseul are aproximativ 600m, iar tu îl vei parcurge alături de prichindelul tău și de sute de alți participanți, înconjurând inelul central din Parcul Lumea Copiilor.

🌈Alege-ți cursa preferată, achiziționează kitul și te așteptăm să îl ridici în ziua evenimentului, la cortul alb din ZONA CURSE (inelul central, intrarea dinspre str. Pridvorului).

⏰ Programul curselor SuperEroi pentru Viață:

Ora 10:00 – Cursa VERDE, cu SuperZăpă și Monica Roșu
Ora 11:00 – Cursa PORTOCALIE, cu Spark și Elisabeta Lipă
Ora 15:00 – Cursa TURCOAZ, cu Dj Dodi și Constantina Diță
Ora 16:00 – Cursa ROZ-ALBASTRĂ, cu Itsy și Bitsy și Doina Melinte

📍Cum ajungi la SuperEroi pentru Viață?

Ca să ajungi repede, să nu-ți risipești energia în trafic și să evităm împreună blocarea zonei, îți recomandăm să folosești mijloacele de transport în comun.
ℹ️ Mijloace de transport care ajung în zona Parcului Lumea Copiilor:
🚇 Metrou: Tineretului, Mihai Bravu.
🚃 Tramvai: 1, 10.
🚌 Autobuz: 312, 313, 381.

📍Parcul Lumea Copiilor din București (lângă Palatul Național al Copiilor) – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1348272296574409

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 20 Aprilie 2024

Program:
09:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL