Superputerea empatiei în relația cu copilul meu. Atelier despre părinți și copii | Constanța

Duminică 24 Noiembrie 2019
Constanta

În exclusivitate și special organizat pentru părinții ai căror copii frecventează Atelierul Magic, mă bucur să vă invit la un atelier despre părinți și copii, relația dintre noi, ghidat de Oana Ragalie, facilitator de cursuri de Comunicare Nonviolentă.

Duminică, 24 noiembrie 2019, orele 10:00 – 14:30, oferim câteva ore de povești, informații, exerciții practice și împărtășiri despre cum ne putem umple borcanele de empatie, identifica nevoile din spatele comportamentelor ce ne dau bătăi de cap și să ajungem, prin comunicare, într-o zonă în care să avem colaborare și armonie în relație?

Despre Oana Răgălie:
Sunt un om entuziasmat de Comunicarea Nonviolentă pe care o studiez de peste 3 ani prin Asociația pentru Comunicare Nonviolentă din România sau prin cursuri internaționale. Convinsă fiind de rezultatele acestui concept în viața mea și a familiei mele, am început să facilitez cursuri de Comunicare Nonviolentă dedicate adulților în căutare de modalități mai conștiente de a-și trăi viața. Întreaga mea energie și timp sunt dedicate acum pregătirii în acest domeniu, cursurilor și evenimentelor pe care le organizez și obținerii certificării internaționale ca trainer de Comunicare Nonviolentă.
Am experiență de peste 10 ani în domeniul financiar-bancar, în vânzări, dezvoltare de business și strategie, domeniu pe care l-am părăsit pentru a mă putea dedica lucrurilor care îmi aduc bucurie și prin care pot contribui în comunitatea și mediul în care trăiesc. Mă bucur să aplic experiența aceasta din corporație în gestionarea de proiecte prin fonduri europene accesate de Asociația pentru Comunicare Nonviolentă, prin intermediul cărora să putem răspândi cât mai larg în România beneficiile acestui concept: empatia, gestionarea conflictelor, conectarea, comunicarea cu compasiune. Am peste 60 de zile de cursuri la care am participat și am facilitat peste 20 de sesiuni. Sunt în proces de certificare intenațională ca trainer prin Center for Nonviolent Communication.

Unde? Atelierul Magic din Dorally Mall, Soseaua Mangaliei nr 84 Constanta Doraly Mall,km 4-5, Constanta

Schimb de energie pentru sustenabilitatea învățării continue și de calitate a facilitatorului, materiale și sală – 100 RON/persoană sau 170 RON/cuplu.

Vrei să participi? Vorbește cu Nicoleta Sandu și spune-i intenția ta, îți poate răspunde și la întrebări 🙂 Lasă-i și adresa de email ca să te ținem la curent cu ultimele detalii.

Te așteptăm cu drag și inspirație!

Oana și Atelierul Magic.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 24 Noiembrie 2019

Program:
10:00 - 14:30

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL