SuperTeach: Nevoia de o mentalitate deschisa in educatie

Cu fiecare inceput de an scolar, cu totii speram sa vedem o schimbare pozitiva in sistemul de invatamant. Ne dorim ca micutii nostri sa mearga cu drag la scoala si sa fie incantati de lucrurile noi pe care le descopera. Din pacate, de obicei, trecem prin acelasi calvar: frica de teste si note, apatie in fata profesorilor si teme repetitive, multe si plictisitoare.

Este nevoie de o noua perspectiva in educatie, una bazata pe o mentalitate deschisa, dupa cum spune si Cristina Gheorghe, membru fondator SuperTeach. In emisiunea Suna Bine cu Ruxandra, de pe Itsy Bitsy FM, Cristina a povestit despre profesorii care ne modeleaza copiii. Ce pot face mai bine? Cum pot modela generatiile viitoare? Ce au nevoie copiii de la ei?

„Taiem aripi, pentru ca suntem produsele culturii noastre, dar macar sa ne dam seama si sa ne oprim”, mentioneaza Cristina Gheorghe, ea insasi fiind directoare de scoala si observand la prima mana lipsurile din sistemul de invatamant din Romania.

SuperTeach s-a nascut din dorinta de a le oferi profesorilor din Romania o alta perspectiva asupra educatiei, sa le arate cum o mentalitate deschisa poate schimba (sau chiar deschide) dialogul intre cadre didactice si elevi.

Te invitam sa asculti tot interviul și pe Itsy Bitsy FM.


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU