Tabara de Life Design pentru Copii 10+ ani | 26 Iunie – 1 Iulie

București

Tabara de Life Design. Coaching si elemente de utilizare extinsa a creierului Silvaultramind.

Ofera-i copilului tau cel mai frumos cadou: o viata extraordinara, creata chiar de el, cu puterea minții lui.

26 iunie- 1 iulie 2019

Pensiunea Q, Runcu, Dambovita, la poalele munților Leaota.

Cum sa iti programezi mintea pentru ca sa iti creezi in mod constient propria cale in viata, pas cu pas. Viitorul este al copiilor nostri. Iar impreuna putem facem o lume mai buna!

Ce vom face:

 1. Exercitii si jocuri de antrenament mental prin metoda Silva pentru:
 • linistirea mintii, intrarea si adancirea in frecventa
 • controlul gandurilor
 • dezvoltarea unor tipare de gandire pozitiva
 • eliberarea de obiceiuri proaste
 • imbunatatirea memoriei si a performantelor de invatare
 • a invata cum sa iti folosesti abilitatile intuitive in viata de zi cu zi – a iti dezvolta abilități de autocontrol mental, învățare rapidă și eficientă

Printre tehnicile metodei Silva pe care le vor invata copii se numara:

*Tehnici de relaxare si igienă mentală;

*Gândire pozitivă;

*Vizualizare creativa

*Accelerator de scopuri

*Dusul energetic;

 1. Explorare prin coaching a tiparelor comportamentale si emotionale pentru:
 • cresterea increderii si a stimei de sine
 • a invata cum sa iti folosesti mintea in mod creativ pentru a gasi solutii la diferite probleme
 • a iti putea autoregla propriul comportament
 • a invata sa iti gestionezi emotiile
 • a capata claritate asupra ceea ce vrei cu adevarat

Din programul zilnic:

 • Yoga
 • Meditatie ghidata
 • Activitati artistico plastice
 • Echitatie
 • Activitati de improvizatie prin teatru
 • Jocuri si activitati de grup in aer liber
 • Seri tematice: seara de film, seara de jocuri distractive, seara de petrecere

La finalul taberei parintii vor primi o evaluare a copiilor facuta de Raluca Zlatanov, psihoterapeut.

De asemenea va avea loc o intalnire gratuita cu parintii in care se vor discuta conceptele si metodele folosite in tabara, atat la coaching cat si la atelierele Silva.

Despre Metoda Silvaultramind

În 1960 José Silva a pus bazele „Silva Mind Control” în ideea de a-şi ajuta copiii să aibă rezultate mai bune la şcoală şi să-şi sporească şansele de succes în viaţă. De atunci şi până astăzi, această tehnică de meditaţie dinamică a evoluat într-un training mental sofisticat care este oferit prin cursuri şi seminarii în peste 129 de ţări din lume.

Metoda Silvaultramind  este un program original şi totodată este şi cel mai imitat program de meditaţie dinamică. Metoda Silvaultramind  învaţă cursanţii tehnici speciale de imaginaţie pentru a-şi reprograma subconştientul şi programele negative precum să pătrundă în adevăratul lor potenţial pentru a-şi realiza ţelurile.

Despre Coaching

Coaching-ul este deblocarea potentialului unei persoane de a maximiza performanta proprie. Îi ajuta sa învete mai degraba decât sa-i invete

Chiar daca Socrate a pus bazele principiilor coaching-ului acum 2000 de ani, coaching-ul a devenit foarte cunoscut abia in ultimii 20 de ani. Coaching-ul te ajuta sa capeti claritate asupra ceea ce vrei cu adevarat, te invata sa te autodisciplinezi, este despre actiuni si rezultate concrete.

Te ajuta sa descoperi perspective noi, sa iti dezvolti abilitatile si sa schimbi comportamentele care te trag in jos, sa gandesti critic si strategic indiferent de situatie pentru a gasi cele mai bune solutii pentru tine.

Echipa:

Gabriela Hobeanu, Life Coach 

Absolventa a ​ Facultatii de Psihologie si Master in Psihodiagnoza Cognitiv Comportamentala,​ formator, fondatoare a Asociatiei 8 Minute si a centrului Clay Play Ceramica

Competente in Psihodrama, terapii energetice, Parent coaching

Raluca Zlatanov, Psihoterapeut

Formare in Terapie si Hipnoza Ericksoniana (membru ARHTE), Analiză Tranzacțională (supervizarea lui John Parr, Anglia), Terapie Cognitiv- Comportamentală, Evaluare si interventia terapeutica a copilului in contextul familial, Evaluare si interventie in relatiile de cuplu si familie

Competente in Psihoterapie individuala (copil, adolescent, adult), Psihoterapie de cuplu,

Psihoterapie de familie, Dezvoltare personala prin teatru (grup)

Dr Sorin Salajan,​ Instructor Silva Ultramind

Medic chirurgie si ortopedie pediatrica , cu specializări în metoda Silva ,  sistemul Silvaultramind, hipnoză, nutriție și terapia Bowen , Spiritual human Yoga.

A lucrat cu un program de autocontrol al greutății și cu noțiuni de nutriție complementară pentru optimizarea stării de sanatate, a aprofundat tehnicile de creştere a performanţei creierului, prin utilizarea frecvenţei alfa în stare de conştienţă. Din 2002 este instructor acreditat al Metodei Silva, iar din 2016 a devenit instructor Silvaultramind.

Între timp a explorat și alte metode complementare de optimizare a funcționării organismului, iar din 2013 a început să aplice terapia Bowen, facilitând restartarea stării de bine în mod neinvaziv.

Din 2018 este hipnoterapeut acreditat printr-un program acreditat în Statele Unite (NGH), care îi permite să abordeze cu mult succes dependenţele.

Raluca Udriste, Trainer activitati creative

Lucreaza cu copiii in activitati nonformale de aproximativ 10 ani, in cadrul atelierelor de sculptura, modelaj, olarit, pictura si desen. Ii place sa deschida cutia de chibrituri pentru fiecare copil in parte si sa ii lase sa isi creasca fantasticul elefantel numit Imaginatie.

Se asigura:

 • cazare 5 nopti Pensiunea Q, Runcu
 • 3 mese/zi plus gustare
 • transport tur-retur cu microbuzul din Bucuresti

Cost 1680 lei

Plata avansului inainte de 15 mai va ofera o reducere de 10%

Pentru frati se aplica o reducere de 5%


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU