Tabăra Urbană de Animație Documentario 4. Workshop Creativ Bilingv (RO/DE)

01-05 Februarie 2021
București

Tabăra urbană de animație Documentario 4 este un workshop creativ, proiect based, bilingv (RO/DE), care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani concentrat în 5 zile, 8 ore/ zi și care se va desfășura în perioada vacanței școlare de iarnă, între 1 și 5 Februarie 2021.

Workshop-ul a fost creat special pentru copiii care doresc să își lase imaginația liberă și care care vor să să își exerseze potențialul creativ. Viziunea lor despre viitor va fi transpusă într-un film de animație 2D cu tematica ” Viitorul și natura”.

La întâlnirile zilnice care vor avea loc la sediul nostru din strada Pitar Moș nr, 9, vila Bella, sector 1, București (zona Universitate- Piața Romană), vor lua parte maxim 10 copii. Donația recomandată este de 700 lei (include toate mesele, gustările și materialele folosite). Mesele de prânz și gustările vor fi servite individual, cu respectarea tuturor normelor de igienă și distanțare impuse de autorități.

În primele două zile ale workshop-ului, copiii vor concepe o poveste, vor scrie dialogurile dintre personaje și vor realiza storyboard-ul animației.

Fiecare copil își va prezenta ideile grupului. Scenariile propuse vor fi discutate și dezvoltate până când toți copiii din grupă vor găsi puncte comune și vor fi de acord cu conceptul final.

În următoarele zile vom împărți copiii în grupe care lucrează prin rotație la diferite părți importante în realizarea animației: o grupă se va ocupa cu desenatul personajelor și a background-urilor (pe hârtie sau la computer), altă grupă se va ocupa de colorizarea și redesenarea prototipurilor (în programe de ilustrație vectorială sau cu tableta grafică), iar cea de-a 3-a grupă se va ocupa cu înregistrările audio pentru personajele din desenul animat (înregistrare voci, muzică, sunete, efecte speciale).

Cartierele Viitorului: llinca – din seria de animatie create de Copii la Club Natura

SNIK – Animatie creata de copii la Club Natura – tema viitorul si natura

Dincolo de val – media workshop – club natura- film creat de copii – tema viitorul si natura

După ce tot materialul brut va fi gata, vom intra în etapa de animație: vom proiecta pe un ecran mare, întregul proces de animație, astfel încât fiecare copil va putea să-și animeze digital personajul via webcam, în programul de animație.

Copiii vor trece de-a lungul întregii săptămâni prin cele mai importante etape ale realizării unei animații 2d și vor fi ajutați de profesorii nostri specializati în lucrul cu copiii să înțeleagă întregul proces.

baiat computer studio documentario 4 workshop bilingv

Pentru mai multe detalii, accesați pagina noastră: www.contempora.ro/club-natura sau sunați la numărul de telefon 0735 019 810.

Pentru inscrieri vă rugăm să trimiteți un e-mail pe adresa: [email protected] și veți primi un e-mail de confirmare a înscrierii.

Puteți vedea proiectele realizate de copiii din Club Natura pe canalul nostru de youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCElPKg6TUe4ZAdeVJOvu62Q

sau pe facebook:

www.facebook.com/club.natura.contempora

Vă invităm să veniți alături de noi în VIITOR!

documentario 4 workshop bilingv afis

baiat computer studio documentario 4 workshop bilingv creatie documentario 4 workshop bilingv baietel desen documentario 4 workshop bilingv film animatie arta documentario 4 workshop bilingv fetita desen documentario 4 workshop bilingv

Detalii Eveniment

Perioada:
01-05 Februarie 2021

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL