Târg de jucării la Hopa Hopa | Cluj-Napoca

Joi 14 Decembrie 2023
Cluj-Napoca

🤩 Cum ar fi dacă am putea prelungi durata de viață a jucăriilor?

🎁 Cât de frumos ar fi ca, odată cu noua șansă la viață a jucăriilor, să ajutăm copiii din medii defavorizate să aibă parte de puțină magie de acest Crăciun?

În 14 decembrie vă așteptăm la Hopa Hopa, în cadrul unui eveniment cu totul și cu totul special: un târg caritabil în care copiii pot vinde și cumpăra jucării deja îndrăgite, prea puțin folosite!

🧸 Le vom dărui jucăriilor o șansă nouă de a face parte din viețile altor copii;
🧸 Vom practica și exersa dărnicia;
🧸 Ne vom juca și ne vom distra pe toate experiențele gonflabile din spațiul nostru;
🧸 Cei care doresc să doneze jucării sau o mică parte din valoarea vânzării unei jucării o pot face – noi ne vom asigura că banii sunt direcționați unei cauze ce are grijă de copii din medii defavorizate.

Ce aveți de făcut dacă doriți să participați la târgul de jucării Hopa Hopa?

🎟️ Evenimentul nu presupune altă taxă de participare decât achitarea unei intrări standard (60 RON / copil, respectiv 30 RON / adult).
📩 Pentru buna organizare a evenimentului, ne-ar ajuta să vă exprimați intenția de participare completând acest formular: https://shorturl.at/cjF09

🫶 Vă rugăm să pregătiți jucăriile de vânzare (să fie în stare bună și / sau funcționale). De asemenea, vă rugăm să stabiliți prețul lor încă de acasă. Așa câștigați extra-timp de joacă și de dat o raită să vedeți ce alte jucării vă trag cu ochiul 🙂.

Vă așteptăm cu drag!

📍HopaHopa – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/744767054159775

Detalii Eveniment

Data:
Joi 14 Decembrie 2023

Program:
De la 16:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL