Târgul „Constanța cu Flori”, Ediția de toamnă

26-29 Septembrie 2019
Constanta

Parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va fi îmbrăcat în flori viu colorate, la Târgul Constanța cu Flori, Ediția de toamnă, pe care Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța îl organizează în perioada 26 – 29 septembrie 2019.

Timp de patru zile, în intervalul orar 11:00 – 19:00, vom aduce laolaltă producători de flori din județ, producători de ghivece din ceramică, beton, fier și lemn, firme de amenajări peisagistice, firme care comercializează produse de îngrijire pentru flori și produse fito-sanitare.

Printre miile de flori care vor îi încânta pe constănțeni cu miresmele și culorile lor pe platoul din fața teatrului se numără crizantemele, mușcatele curgătoare, mușcatele zonale, clopoțeii, begoniile, ciclamele sau florile de piatră.

Producătorii, alături de reprezentanți ai Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA – Direcția Silvică Constanța vor da sfaturi prețioase celor care doresc să cunoască tainele îngrijirii florilor.

Comercianții interesați să participe la Târgul Constanța cu Flori pot apela numărul de telefon 0241 520574 – Direcția Piețe, Târguri și Oboare din cadrul RAEDPP Constanța, persoana de contact Poștovei Sever.

#RaedppConstanța #Constantacuflori #targ

Detalii Eveniment

Perioada:
26-29 Septembrie 2019

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL