Târgul Fabrica de Jucării @ Exploratorium

01-26 Decembrie 2021
București

Se deschide oficial Târgul „Fabrica de Jucării”, în cadrul Centrului Educațional EXPLORATORIUM!🎉

Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, organizează în perioada 27 noiembrie – 26 decembrie, Târgul “Fabrica de jucării”.

Platoul din fața Centrului Educațional EXPLORATORIUM se transformă în locul de joacă preferat al copiilor pentru aceasta iarnă.

Unde? Centrul Educațional EXPLORATORIUM, Bulevardul Decebal nr. 11, Sector 3

Partenerii de joacă vor fi urșii, 🐧pinguiniii, renii, elfii lui Moș Crăciun și toate jocurile care ne reamintesc de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Fabrica de jucării este locul în care, indiferent de vârstă, vei simți gustul copilăriei, al turtei dulci și al prajiturilor cu gust de sărbătoare. Toți copiii, părinții, bunicii sunt așteptați să încalțe patinele, să se echipeze de iarnă și să-nceapă aventura pe patinoarul în aer liber, construit chiar de personajele din regatul de gheata.☃️ Nu ratați nici plimbarea cu trenuletul, unde conductorul va fi SPORTI. Cei mici vor putea participa la ateliere tematice, unde vor realiza decoratiuni pentru brazi și bijuterii handmade. Pentru amatorii de senzații tari, roller coaster-ul, VR și simulatorul de zbor vor fi punctele de atracție preferate.

Vizitatorii vor găsi zilnic inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri 🎁: produse artizanale, decorațiuni și ornamente.
Toate acestea și multe alte surprize le veți descoperi la târgul „Fabrica de jucarii”, deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-21:00, excepție fac zilele de 25 și 26 decembrie când programul va fi în intervalul orar 14:00 – 21:00.

❄️Informații acces:

👉Accesul în târg este gratuit și se va realiza în condiții adaptate contextului epidemiologic actual, pentru ca toți vizitatorii, expozanții și personalul angrenat în activități.
👉Conform legislației în vigoare, accesul participanților se realizează în limita a 30% din capacitatea spațiului de desfășurare a evenimentului și este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Verde.
👉Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.
👉Organizatorii au obligația de a scana codul QR fără a reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat. Purtarea măștii de protecție este obligatorie (excepție: copiii cu vârsta mai mică de 5 ani). La intrare, toți participanții vor trece printr-un triaj observațional/termoscanare.

Detalii Eveniment

Perioada:
01-26 Decembrie 2021

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL