Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori

Saturday 22 February 2014

Va invitam la Martisor: Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2014, editia a V-a

afis targ martisor 2014Se apropie luna Martisorului si, odata cu aceasta, deja traditionalul Targ al Micilor Mestesugari si Antreprenori 2014, editia a V-a!

Sambata, 22 februarie 2014, la Magazinul Cocor din Capitala, in intervalul orar 10.00 – 14.00, la etajele 3 si 4, Asociatia CONIL invita copiii sa-si demonstreze talentele artistice, in combinatie cu spiritul antreprenorial!

Invitatia se adreseaza tuturor gradinitelor si scolilor bucurestene care doresc sa promoveze lucrarile copiilor      (martisoare, felicitari, tablouri, lucrari 3D s.a.) cu  tematica Martisorului si sosirea primaverii, la standurile special amenajate, intr-un cadru inedit.

Suma obtinuta de fiecare institutie din vanzarea lucrarilor va reveni, in procent de 50%, institutiei participante, urmand ca procentul ramas, de 50%, sa fie donat Asociatiei CONIL.

Banii astfel obtinuti vor fi folositi in cadrul asociatiei pentru organizarea de cursuri gratuite pentru copiii cu nevoi speciale, ca si pentru copiii din medii devaforizate, in cadrul programului “Cluburi Gratuite de Weekend”.

De la debut, pana la actuala editie, evenimentul si-a propus sa sprijine afirmarea talentelor, incurajarea copiilor sa dobandeasca spirit de afaceri, dezvoltarea capacitatii de comunicare si de lucru in echipa, promovarea gradinitelor participante la concurs si stabilirea unei relatii de prietenie si de colaborare intre gradinite.

Nu in ultimul rand, ne propunem sa ne distram impreuna: targul va fi animat de momente artistice speciale, ca si prin activitati recreative si distractive.

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 22 February 2014

Program:
10:00:00 - 14:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL