Teatru interactiv copii. Rabdarica si Mofturica in misiune cu Zana Maseluta

11:00 - 11:45
Duminică 29 Ianuarie 2017
București

Spectacol de teatru interactiv pentru copii - Momolino. Rabdarica si Mofturica in misiune cu Zana Maseluta este un spectacol jucăuş şi plin de umor, educativ, la care invatam despre empatie şi încredere, despre cum să facem faţa fricilor şi să ne exprimăm emoţiile.

Se spune că, Răbdărică și Mofturică, doi dintre spiridușii lui Moș Crăciun, după ce i-au fost de mare ajutor Moșului în Noaptea de Ajun, primesc o misiune specială: Într-o singură noapte trebuie să o ajute pe Zâna Măseluță să colecteze dinții de lapte de la 7803 copii din… România.

Cât despre Zână… Ea este pe cât de surprinzătoare, pe atât de ușor de îndrăgit. De la o secundă la alta, cu ajutorul spiridușilor Răbdărică și Mofturică, copiii vor afla miraculoase lucruri despre Lună, despre stele, despre praful magic de adormit și despre dințișorii de lapte. Aventuri noi, prieteni noi și un cer plin de stele strălucitoare. O noapte magică, pe care cei doi spiriduși n-o vor uita niciodată. Oare şi voi?

Un spectacol dedicat celor care au dinţişori de lapte şi se gândesc deja la magiile Zânei Măseluţă, un spectacol jucăuş şi plin de umor, dar mai ales educativ pentru cei care încă cred în “se poate orice”. O poveste în care copiii vor învăţa despre cum să ne fim de ajutor unii altora, despre generozitate, empatie şi încredere, despre cum să facem faţa fricilor şi să ne exprimăm emoţiile. Pentru copii de la 3 la 9 ani si nu numai!

Scenariul si regia: Oana Rasuceanu
Scenografia si costume: Adina Lucaciu, Oana Rasuceanu/Georgiana Stanciu, Irina Velcescu.

Detalii teatru interactiv copii – Rabdarica si Mofturica in misiune cu Zana Maseluta

Spectacolul este creat după o idee originală marca Momolino.

Durata spectacol: 45 de minute. 


 RECOMANDARE


Bilet copil 27 lei, Bilet adult 29 lei

Locatie: Spectacolul are loc la Cafe Deko, Str. Selari nr. 14, Etaj 2.

Totodată, acestea se pot achiziționa și înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile de la punctele de vânzare amenajate în spaţiul de joc.
 

Primim rezervari in limita locurilor disponibile, la [email protected].

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 29 Ianuarie 2017

Program:
11:00 - 11:45

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL