Teatru muzical interactiv – Nica si povestile sale

12:00:00 - 12:00:00
Duminică 09 Noiembrie 2014
București

Povestile lui Nica, cu miresme coapte de painica, un spectacol de teatru interactiv si muzical pentru copii

Lumea lui Momo va invita la Clubul Taranului – copii si parinti laolalta- sa descoperiti lumea fascinanta a „Amintirilor din copilarie” de Ion Creanga, spuse pe intelesul tuturor copiilor.

Regia și adaptarea textului aparțin Antoanetei Zaharia, iar distributia este semnata de Ioana Flora și Antoaneta Zaharia (2 actrite premiate de UNITER si Gala GOPO).

“Nica si povestile sale” reinventeaza poveștile copilăriei unei generații trecute, în maniera copilăriei generației de astăzi.

Copii și părinți, haideti împreună cu Nică din Humulești să retrăim întâmplările pline de haz din satul scăldat de Ozana „cea frumos curgătoare”. Să furăm pupăza din tei și să o ascundem în pod, apoi să o vindem la târg și, de gura moșului, să fugim repede acasă! Să mergem la furat de cireșe și să punem la pământ toată cânepa cea verde și fragedă a matușii Mărioara! Să mergem la scăldat în ziua când mama avea atâta treabă, să ne întoarcem apoi goi goluți fugind pe ulițele satului și, târziu, după ce ne-au lătrat câinii lui Tasnea, să cerem mamei iertare și ceva de mâncare… Să mergem în Broșteni la casa Irinucăi și, din greseală, să o dărâmăm toată cu un pietroi desprins din deal și fuga-fuga acasă, la bunica, să ne vindece de râie căprească! Si apoi la mama, în brațele ei iertătoare, să râdem la soare ca să se îndrepte vremea! Ce poate fi mai frumoasă decât copilăria mea și a voastră, zică cine ce-o zice!

In timpul spectacolului, personajele vor framanta si coace o paine mare, care va fi impartita tuturor copiilor la final in semn de sarbatoare!

Bilet intrare: 25 lei/persoană, cel de-al doilea parinte are gratuitate.
Copiii pana in 3 ani, tinuti in brate de parinti nu platesc bilet.
Gratuitatile nu se cumuleaza si se acorda doar o singura data.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 09 Noiembrie 2014

Program:
12:00:00 - 12:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Clubul Taranului Roman

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Monetăriei

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL