Teatru pentru copii – Tom Degetel la Grand Cinema & More

Sâmbătă 29 Noiembrie 2014
București


Spectacolul de teatru pentru copii Tom Degețel, în interpretarea modernă a Teatrului de Animație Țăndărică

Teatru copii Tom Degetel„Tom Degețel” este un vechi basm popular englezesc ce are în centru povestea unui băiețel cât degetul de mare. Băiatul este dăruit de un vrăjitor unei familii sărmane de la țară. După o sumedenie de pozne și încurcături, Tom ajunge la curtea regelui Arthur, unde câștigă admirația bunului și generosului suveran. Reprezentația pusă în scenă de Teatrul de Animație Țăndărică este un spectacol deosebit de antrenant ce apelează la soluții tehnice ingenioase. Cu ajutorul tehnicii black light și a celei cu laser, iau naștere imagini vizuale și plastice remarcabile, ce devin o adevărată plăcere pentru spectatorii de toate vârstele.

Teatrul de Animatie Tandarica noiembrie 2014Distribuția spectacolului este compusă din actorii Alina Teianu, Grațiela Ene, Viorel Ionescu, George Năstase, Marin Fagu, Paul Ionescu și Petronela Purima. Scenografia este semnată de Delia Ioaniu, regia de Daniel Stanciu, iar muzica este asigurată de Dan Bălan. Spectacolul va putea fi vizionat pe 29 noiembrie, începând cu ora 11:00.

Stagiunea culturală 2014-2015 de la Grand Cinema & More aduce în fiecare săptămână spectacole ale Teatrului de Animație Țăndărică, de care se poate bucura întreaga familie. Programul complet al pieselor de teatru pentru copii poate fi găsit pe site-ul www.grandentertainment.ro.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 29 Noiembrie 2014

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grand Cinema Digiplex

Județ:
Bucuresti

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL