Teatrul Arlechino Brașov

  Teatrul Arlechino a luat ființă în anul 1949 în luna octombrie, ca secție a Teatrului de Stat a orașului Stalin. Tot atunci a avut loc prima reprezentație a spectacolului ”Scufița Roșie”.

  Începînd cu anul 1991, Teatrul ARLECHINO devine instituție independentă care continuă până azi să își prezinte producțiile la sala situată în centrul istoric al municipiului Brașov, în imediata apropiere a Pieței Sfatului, unde de 70 de ani au avut loc mii de reprezentații de teatru pentru copii și întreaga familie. Anual doar la sala de spectacole au loc peste 200 de reprezentații. De-a lungul anilor, repertoriul instituției a însumat multe și diverse producții, atît din literatura clasică și universală cît și din cea modernă, producții premiate încă din anul 1959 la festivalurile internaționale de gen din țară și din străinătate.

  Datorita nivelului artistic ridicat, a dobândit pe parcursul anilor o serie de numeroase succese, atât pe plan naţional cît şi internaţional.

  Detalii Locație

  Județ:
  Brașov

  Oraș:
  Brașov

  Adresa:
  Strada Apollonia Hirscher, 10

  DISTRIBUIE
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU