Teatrul Arlechino Brașov

  Teatrul Arlechino a luat ființă în anul 1949 în luna octombrie, ca secție a Teatrului de Stat a orașului Stalin. Tot atunci a avut loc prima reprezentație a spectacolului ”Scufița Roșie”.

  Începînd cu anul 1991, Teatrul ARLECHINO devine instituție independentă care continuă până azi să își prezinte producțiile la sala situată în centrul istoric al municipiului Brașov, în imediata apropiere a Pieței Sfatului, unde de 70 de ani au avut loc mii de reprezentații de teatru pentru copii și întreaga familie. Anual doar la sala de spectacole au loc peste 200 de reprezentații. De-a lungul anilor, repertoriul instituției a însumat multe și diverse producții, atît din literatura clasică și universală cît și din cea modernă, producții premiate încă din anul 1959 la festivalurile internaționale de gen din țară și din străinătate.

  Datorita nivelului artistic ridicat, a dobândit pe parcursul anilor o serie de numeroase succese, atât pe plan naţional cît şi internaţional.

  Detalii Locație

  Județ:
  Brașov

  Oraș:
  Brașov

  Adresa:
  Strada Apollonia Hirscher, 10

  EVENIMENTE VIITOARE

  Regia: Georgeta Lozincă Scenografia: Ildiko Lukacsy Muzica: Zeno Apostolache – Kiss Distribuția: Alexandru Dobrescu, Petronela Rujan, Alexandra Dumitrescu / Eliza Muraru, Erika Mihaly, Marius Stroe, Adrian Dobrescu, Adrian Iuga, Dan Zorilă Durata...

  Spectacolul "Punguța cu doi bani" de la Teatrul Arlechino este conceput în genul „commedia dell’arte”, în piesă apărând atât actori cât şi păpuşi tradiţionale....
  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU