Teatrul de pe Lipscani

  Teatrul de pe Lipscani este unul dintre cele mai importante teatre independente din Bucuresti, o institutie teatrala importanta din spatiul cultural bucurestean

  Spectacolele Teatrului de pe Lipscani acoperă o gamă variată de texte dramatice, atât ale unor autori clasici şi consacraţi, cât şi dramaturgie contemporană universală. De asemenea, genurile dramatice cuprinse de repertoriul teatrului sunt diverse, publicul putându-se bucura atât de comedii spumoase, cât şi de drame impresionante. Nu în ultimul rând, Teatrul de pe Lipscani şi-a atribuit şi misiunea de a educa un public tânăr şi foarte tânăr, realizând, astfel, şi spectacole de teatru pentru copii.

  Un alt atu al Teatrului de pe Lipscani este echipa artistică a acestuia. Spectatorii ce trec pragul teatrului nostru, se vor putea bucura de prezenţa, pe scena noastră, a unor nume importante din teatrul românesc: Horaţiu Mălăele, Adriana Trandafir, Magda Catone, Valentin Teodosiu, George Ivaşcu, Mihai Călin, Lucian Iancu sau Mihai Ciucă. Alături de toţi aceştia, se află şi actori tineri, dar deja îndrăgiţi de publicul bucureştean: Dan Rădulescu, Meda Victor, Lari Giorgescu şi Pavel Ulici.

  Teatrul de pe Lipscani organizează, de asemenea, şi evenimente speciale, dedicate artelor spectacolului, dintre care cel mai important este “Fest pe Lipscani”. Dorindu-şi să acopere o arie cât mai mare în domeniul artei, teatrul nostrum se implică şi în organizarea unor evenimente muzicale şi de dans, în stagiunea 2015-2016 deschizând acest drum cu “Tango pe Lipscani”.

  Sunteţi, aşadar, aşteptaţi şi invitaţi să vă bucuraţi de spectacolele din repertoriu şi să aplaudaţi unii dintre cei mai buni actori din teatrul românesc pe care îi puteţi urmări pe scena Teatrului de pe Lipscani, unul dintre cele mai importante teatre independente din Bucuresti..

  Detalii de contact Teatrului de pe Lipscani

  Adresa: Bucuresti, Str.  Lipscani nr. 53.

  Website: http://www.teatruldepelipscani.ro/

  Program: Luni – Duminica : 12:00 – 22:00

  Telefon: 0734 000 236;   0735 146 903

  Email: [email protected]

  Program casierie: Luni – Duminica.12:00 – 22:00

  Detalii Locație

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Strada Lipscani 53

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU