Teatrul Ion Creangă

  În urmă cu 58 de ani, un grup de artiști pasionați de teatru pentru copii au înființat Teatrul pentru Copii și Tineret Ion Creangă. De atunci, teatrul a devenit o instituție de referință în domeniu, oferind spectacole de calitate pentru copii de toate vârstele.

  Teatrul a început activitatea în 1965, la sediul din Piața Lahovari. În 1976, teatrul s-a mutat în noua sală din Piața Amzei, unde a funcționat timp de 33 de ani. În 2009, Sala Mare a teatrului a fost închisă pentru consolidare. De atunci, teatrul s-a mutat în diferite spații, dar încă nu a revenit la casa sa de suflet.

  Un teatru pentru toți copiii

  Teatrul Ion Creangă este singurul teatru din România care oferă un repertoriu cultural exclusiv publicului tânăr (sub 12 ani). Teatrul are ca obiectiv educația culturală și formarea gustului estetic al copiilor prin crearea unor spectacole de teatru de un înalt nivel artistic, dar și prin oferirea unor activități educative și interactive conexe.

  TIC este o voce pentru copii, care le vorbește despre lumea în care trăiesc, despre emoțiile și provocările lor. Teatrul este un loc unde copiii se pot distra, se pot educa și se pot dezvolta personal.

  Teatrul Ion Creangă este o poveste de succes, o poveste despre pasiunea pentru teatru și despre dragostea pentru copii.

  Săli de spectacole ale Teatrului Ion Creangă

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  Sala Mică

  Str. Biserica Amzei nr. 21-23, Sector 1, București

  Sala Opereta

  Bd. Octavian Goga nr. 1, Sector 3, București

  (Spectacole susținute la Teatrul National de Operetă și Musical „Ion Dacian”.)

  Sala Mare

  Str. Piața Amzei nr. 13, Sector 1, București

  Sala din Piața Amzei nr. 13 este în curs de reabilitare și renovare.

  Casa de bilete

  Str. Piața Amzei nr. 13, Sector 1, București

  Prețurile biletelor la spectacolele Teatrului Ion Creangă pot fi consultate aici.

  Biletele la spectacolele Teatrului se achiziționează atât pentru copil, cât și pentru adultul însoțitor. Pentru atelierele organizate de Teatru, biletul se achiziționază doar pentru copilul care participă la atelier, nu și pentru adultul însoțitor.

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Biserica Amzei, 21

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU