Teatrul Ion Creanga

  Teatrul Ion Creanga

   

  Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local. Misiunea sa este de a crea şi promova spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, de a coordona şi implementa proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 1 şi 12 ani, cadrelor didactice specializate și părinţilor. Anual, peste 50.000 de spectatori vizionează producțiile Teatrului Ion Creangă, spectacole care propun experienţe artistice semnificative menite să inspire, să îndemne la reflecţie şi să aducă bucurie celor mici.


  ADRESA

  Sala de spectacol

  Până la revenirea în sediul propriu, aflat în renovare, Teatrul Ion Creangă își așteaptă micii spectatori în alte săli și spații de spectacol, unde aceștia vor putea urmări aventurile personajelor preferate, dar și producții noi, prezentate în premieră în această stagiune. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro.

  Casa de Bilete:
  Str. Pia
  ța Amzei nr. 13
  Tel:
  0767.934.374

  Sediul administrativ:
  Str. General Constantin Budișteanu, Nr. 24, Sector 1, București
  Tel: 021/317.11.69
  Fax: 021/317.85.92

  Website: www.teatrulioncreanga.ro
  E-mail: [email protected]

  Facebook.com/TeatrulIonCreanga
  Youtube.com/teatrulioncreanga
  Pinterest.com/TIonCreanga

   

  BILETE

  Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă și în rețeaua Eventim: online, pe www.eventim.ro, sau de la sediul magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas.

   

  Detalii Locație

  Județ:
  1

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. Piața Amzei nr. 13

  EVENIMENTE CURENTE

  Noua stagiune a Teatrului Ion Creangă vă promite multe surprize și emoții. Lunile de vară le-am petrecut imaginând noi povești și moduri de a...
  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU