Teatrul Tandarica

  Teatrul de animaţie Ţăndărică s-a înfiinţat în anul 1945. De-a lungul istoriei sale, scrisă de personalităţi remarcabile, a devenit un punct de referinţă pentru teatrul de păpuşi şi marionete, deţinând poziţia de lider la nivel naţional, iar pe plan internaţional fiind printre cele mai bine cotate.

  Anual, aproximativ 75.000 de spectatori, copii cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, ne trec pragul, precum şi parinţii şi bunicii care îi însoţesc.

   

  AGENŢIA DE BILETE

  bilete grupuri organizate 8 RON luni – vineri
  bilete copii 10,5 RON luni – duminică
  bilete adulti 12,5 RON luni – duminică

  REZERVARI
  Telefon: 315 23 77
  Program:
  Luni – Sâmbata
  9.00 si 17.00
  Duminica
  9.00 si 13.00
  Biletele pentru spectacolele de sâmbătă şi duminică sunt disponibile începând cu ziua de luni a săptămânii respective. Rezervările telefonice se anulează dacă nu sunt ridicate până vineri la ora 12:00. După începerea spectacolului locurile își pierd valabilitatea.
  Pentru spectacolele din timpul săptămânii ne rezervăm dreptul de a face modificări în program în funcţie de solicitările pe care le avem din partea grupurilor organizate. Mulţumim pentru întelegere.

  Detalii Locație

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. Eremia Grigorescu 24

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU