Teatrul National „I.L.Caragiale”

  Agenţia de bilete: 021 / 314. 71. 71

  PROGRAMUL AGENŢIEI:

  În zilele de luni: 10.00 – 16.00
  De marţi până duminică inclusiv: 10.00 – 19.00

  Centrala Teatrului Naţional: 021 / 313. 91. 75

  Sediul provizoriu al Agenţiei de Bilete rămâne pe latura opusă a clădirii Teatrului Naţional, în spatele Arcub, deasupra Cafenelei Actorilor, în fostul sediu al Agenţiei de Mică publicitate România Liberă. Intrarea se face dinspre Str. Batiştei.

  INFORMAŢII UTILE:

  • Biletele se pun în vânzare cu un avans de doua săptămâni, în fiecare zi de sâmbată
  • În cazul excepţional al indisponibilizării unor actori, Teatrul Naţional îşi rezervă dreptul de a face modificări în programul săptămânal al reprezentaţiilor;
  • Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, accesul în sală se va putea face doar la pauză.
  • Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară
  • Biletele se pot schimba numai în cazul înlocuirii spectacolului de către Teatrul Naţional.
  • Din respect pentru artişti şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile pe durata desfăşurării spectacolelor; de asemenea, este interzisă folosirea în sălile de spectacol a aparatelor de fotografiat, precum şi a celor de înregistrat, audio sau video.

  Teatrul Naţional Bucureşti se află în centrul capitalei, la intersecţia bulevardelor Nicolae Bălcescu, I.C.Brătianu, Regina Elisabeta şi Carol I. Adresa este bulevardul Nicolae Bălcescu Nr.2, cod poştal 010051, sector 1, Bucureşti. Clădirea Teatrului Naţional se învecinează cu Hotelul Intercontinental, Institutul de Arhitectură Ion Mincu, Universitatea Bucureşti, Palatul Şuţu, Spitalul Colţea şi Ministerul Agriculturii.

  Mijloace de transport

  Metrou

  Magistrala 2, Staţia Piaţa Universităţii

  Troleibuz

  Numerele: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 92, Staţia Teatrul Naţional

  Autobuz

  Numerele: 137, 336, 601, Staţia Piaţa Universităţii

  Expres

  Numărul 783: Staţia Piaţa Universităţii

  Parcare

  Parcarea subterana Intercontinental Parking (www.interparking.ro)

  200 de locuri disponibile pentru cei care vin la spectacolele Teatrului Naţional Preţ parcare: 2,5 Ron pe oră. Accesul se face atât prin strada Tudor Arghezi (în spatele teatrului), cât şi prin Bulevardul Nicolae Bălcescu (intersecţia cu strada Ion Câmpineanu).

  Parcarea din faţa Teatrului Naţional de Operetă

  Detalii Locație

  Județ:
  Bucuresti

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 2

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU