The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble pentru prima oara in Romania

Sensiblu este alaturi de The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble la primul lor concert in Romania

Cu sprijinul Sensiblu, ansamblul The Gurdjieff Folk Instruments, castigatorii Premiului Edison Jazz/World 2012 pentru cel mai bun album international, vin pentru prima oara in Romania. Cei zece muzicieni, printre care cei mai renumiti interpreti profesionisti de muzica instrumentala traditionala din Armenia, vor concerta la Sala Radio din Bucuresti pe 26 martie, cu incepere de la ora 20.00.

Sonoritatile armene, grecesti, kurde, asiriene sau arabe poarta ascultatorii intr-o rara calatorie, plina de mister si lirism.

Din programul concertului de la Bucuresti fac parte compozitiile lui G.I.Gurdjieff si Komitas Vardapet, interpretate la pian si la instrumente traditionale precum duduk, kamancha, oud, kanon sau blul. Este al doilea eveniment din turneul european 2015 al ansamblului, care cuprinde printre alte tari, Germania si Olanda.

Unul dintre muzicienii The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble, Emmanuel Hovhannisyan, interpret la duduk, a mai fost prezent in Romania la invitatia Sensiblu. Emmanuel a facut parte din proiectul Roots Revival Romania, care a derulat un turneu in 4 orase, in primavara lui 2014, respectiv un turneu in 10 orase in toamna anului trecut, ambele cu sprijinul Sensiblu.

Ansamblul Gurdjieff este compus din:

Levon Eskenian – aranjamente muzicale si director artistic

Emmanuel Hovhannisyan – duduk

Avag Margaryan – blul

Armen Ayvazyan – kamancha

Aram Nikoghosyan – oud

Meri Vardanyan – kanon

Vladimir Papikyan – santur

Davit Avagyan – tar/saz

Mesrop Khalatyan – dap/dhol

Norayr Gapoyan – duduk


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU