Timp pentru Viață – Concert Caritabil

Sâmbătă 03 Noiembrie 2018
București

TIMP PENTRU VIAȚĂ este mai mult decât o deviză. TIMP PENTRU VIAȚĂ este ceea ce se va întâmpla pe 3 noiembrie 2018 la Ateneul Român.

Trei grupuri vocale extraordinare se unesc în slujba binelui și oferă Timp pentru Viață pacienților îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Vrei să le oferi și tu Timp pentru Viață? Cumpără-ți bilet la spectacol.
Cvintetul vocal “ANATOLY”, Blue Noise și Brio Sonores Official pe 3 noiembrie la Ateneul Român un spectacol a capella ce va traversa stiluri surprinzătoare: pop-operă, jazz, pop-rock, pop, jazz și contemporan.

Cele trei grupuri sunt cunoscute și îndrăgite pentru vocile fenomenale și stilul non-conformist pe care îl abordează. De aceea, spectacolul promite să fie unul plin de surprize.

Mai mult, dacă adaugi în coșul de cumpărături „Un bilet pentru un pacient”, poți oferi unui copil sau adult de la HOSPICE șansa de a fi în sală la acest concert. Pentru un pacient care înfruntă un diagnostic greu, o seară memorabilă la Ateneul Român poate înseamna cea mai mare bucurie în perioada grea prin care trece. Cumpărând un bilet în plus, vei oferi mai mult decât un cadou: îi vei oferi unui pacient o seară de terapie prin muzică și îi vei reda speranța că se poate bucura de fiecare clipă.

Invitați speciali: Liviu Teodorescu și Doru Todoruț

Bilete pe http://bit.ly/TIMPpentruViata

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 03 Noiembrie 2018

Program:
19:00 - 22:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Ateneul Roman

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Strada Benjamin Franklin 1-3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL