Tinkerbell. Lectura interactiva pentru copii

Vineri 18 Iulie 2014

Tinkerbell, o poveste în lectura interactivă a Marinei Secaşiu

thinkerbellVineri, 18 iulie, la ora 18:30, Librăria Humanitas din Fundul Curţii se va transforma, în Niciundia. Teatrul Ion Creangă vă invită să faceţi o scurtă excursie pe tărâmul zânelor şi al piraţilor, ghidaţi de actriţa Marina Secaşiu, şi să o cunoaşteţi pe Tinkerbell (Clopoţica).

Născută, ca toate zânele adevărate, din râsul cristalin al unui bebeluş, Tinkerbell nu şi-a găsit întotdeauna locul. Înainte de a îl cunoaşte pe Peter Pan, Tinkerbell era neîncrezătoare şi neîndemânatică, aşa cum sunt, la început, toate finţele, naturale sau supranaturale. Nu vă veţi întâlni cu o zână perfectă, ci cu una care mai are multe de învăţat. Dar atât timp cât ai la îndemână prieteni buni şi puţin praf magic, orice devine posibil.

Întâlnirea cu Tinkerbell încheie seria lecturilor interactive de poveşti organizate pe durata verii, programul urmând să fie reluat la sediul librăriei începând cu luna septembrie.

Accesul la eveniment este gratuit, în baza înscrierii la adresa [email protected] și a confirmării prealabile din partea organizatorilor.

 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 18 Iulie 2014

Program:
18:30:00 - 18:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Libraria Humanitas din Fundul Curtii

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Calea Victoriei nr. 120

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL