Ținute de plajă chic: un ghid pentru alegerea costumelor de baie perfecte pentru femei

Femeilor le este uneori dificil să aleagă costumul de baie potrivit. Trebuie să găsească ceva care să nu fie prea extravagant, dar nici prea conservator. Există mulți factori diferiți care influențează această decizie, cum ar fi bugetul, stilul ținutei și tipul de activitate principal. Dar, aceste piese vestimentare sunt echipamente esențiale pentru femeile de toate vârstele în perioada de vară și este crucial ca atunci când sunt alese, să se potrivească perfect cu silueta și să pună în evidență punctele forte feminine. Descoperă în continuare cum poți crea ținute de plajă chic cu cele mai bune costume de baie.

Costume de baie – ce poți alege?

Costumele de baie pentru femei ar trebui să fie confortabile și ușor de îmbrăcat. Femeile pot alege modele colorate (de exemplu, o combinație de culori diferite), dar și uniforme (de exemplu, doar roșu sau albastru). Costumele cu modele funcționează bine, de exemplu, în timpul călătoriilor în străinătate, fiind foarte populare. Modelele includ palmieri sau flori.

Nimic nu stă în calea investiției în ținute cu accesorii. Acestea pot fi costume de baie cu volane frumoase și îngrijite, dar și alte decorațiuni mai senzuale. Înainte de a cumpăra un costum de baie, merită să îl încerci și să te miști puțin în el. Datorită acestui fapt, poți verifica dacă simți vreun disconfort și dacă ținuta va funcționa pentru ore întregi petrecute pe plajă sau la piscină.

Astăzi, costumele dintr-o singură piesă sunt construite în așa fel încât curbele femeilor nu pot fi un motiv pentru complexe. Iar la costumele din două piese se amestecă acum diferite modele, culori și motive: buline și dungi, dungi și flori, flori și carouri etc. Slipurile sau pantalonii scurți pot fi uni, iar sutiene cu model – și invers. 

Din ce materiale ar trebui să fie realizate costumele de baie?

Când vine vorba de costume de baie pentru femei de ultimă generație, merită să te concentrezi asupra materialelor din care pot fi realizate astfel de produse. O alegere bună vor fi:

  • țesături rezistente la abraziune și rupere,
  • materiale elastice rezistente
  • țesături din material rezistent la clor și radiații UV (care nu se vor estompa).

din-ce-materiale-ar-trebui-sa-fie-realizate-costumele-de-baieO propunere atractivă pentru majoritatea femeilor interesate vor fi modelele din nailon și elastan. În plus, acestea pot conține lycra. Doamnele mai pretențioase pot alege costume de baie pentru femei cu talie înaltă. Aceasta este o șansă de a prelungi optic picioarele, de a rotunji fesele și de a modela întreaga siluetă.

Ce culoare ar trebui să alegi pentru un costum de baie?

Culorile costumelor variază de la neon nebunesc la clasic alb-negru sau bleumarin și alb. De fapt, alegerea culorii depinde de gustul și stilul fiecărei femei. 

Doamnelor cărora le place să se joace cu moda probabil vor opta pentru modele foarte colorate. Iar cele mai conservatoare sau cele care preferă hainele clasice vor alege combinații atemporale de negru sau bleumarin cu alb. 

Pe lângă diferitele culori ale costumelor de baie, există diverse forme de decolteuri, bretele, slipuri și o selecție largă de mărimi. Toate acestea pentru ca fiecare dintre doamne să găsească ceva special pentru sine și, de asemenea, să poată purta costumul de baie alături de o rochie de vară sau cu pantaloni scurți și o pereche de pantofi dintr-o ofertă Sneakers, creând astfel o ținută ideală pentru plimbare.

După cum se poate vedea clar, alegerea finală nu va fi cu siguranță ușoară, iar parametrii cheie vor fi dimensiunea, modelul, culoarea și materialul. Luarea în considerare a acestor factori va duce la faptul că investiția va avea succes, iar ținuta achiziționată va servi câteva sezoane lungi. În prezent, producătorii se întrec unii cu alții pentru a inventa facilități din ce în ce mai noi. Dar, în primul rând, doamnele ar trebui să aibă grijă de confortul lor.


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU