TOP 10 ⋅ Cele Mai Frumoase Oraşe Mari ale Lumii în Tururi Virtuale la Pas

Cu siguranță cei mai mulți dintre noi ar pune vizitarea cel puțin a unei destinații turistice la începutul unui bucket list de rezolvat în viața asta. Dacă nu îți displac orașele cu siguranță ți-ai dori să vizitezi unul din lista de mai jos, dacă nu ai făcut-o deja.

Nu avem pretenția de a face chiar un top definitiv, însă toate orașele mari din listă apar sus în topul celor mai vizitate orașe din lume. Vizităm la pas 10 dintre cele mai frumoase orașe mari ale lumii în tururi virtuale 4k, pentru a vedea cu ochii turistului la fața locului atât arhitectura cât și atmosfera și oamenii.

1. VENEŢIA
(Italia)

Explorează magia Veneției – orașul romantismului și considerat a fi cel mai frumos oraș din lume. Vă invităm să faceți un tur virtual în superba Veneție, să vă bucurați de străzile și canalele sale pline de farmec!

Cele mai Interesante Cursuri de Dezvoltare Personală pentru Copii

2. MELBOURNE
(Australia)

Melbourne este al doilea oraș ca mărime din Australia și se consideră că oferă unul dintre cele mai înalte standarde de viață din întreaga lume. Turul începe în centrul orașului, apoi la plajele St Kilda și Brighton. De asemenea, ne plimbăm în jurul Grădinii Botanice și a zonei Kings Park. Spre mijlocul videoclipului urcăm în partea de sus a celei mai înalte clădiri a Australiei pentru a avea o vedere a Metro Melbourne. 

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Intrare Gratuită la Muzee din București. Programe de Vizitare, Tarife de Acces, Reduceri

3. BARCELONA
(Spania)

Situat pe coasta de nord-est a Spaniei, Barcelona este capitala și cel mai mare oraș al comunității autonome din Catalonia, precum și al doilea oraș ca mărime al țării. Barcelona are un bogat patrimoniu cultural și este astăzi un important centru cultural și o destinație turistică majoră. Deosebit de renumite sunt lucrările arhitecturale ale lui Antoni Gaudí și Lluís Domènech i Montaner, care au fost desemnate Patrimoniu Mondial UNESCO. Turul cu ghid pe jos are o lungime de aproximativ 15 km, începe de la Rambla De Mar, se termină la La Sagrada Familia și acoperă cele mai multe atracții și locuri istorice din Barcelona.

VIDEO. 70 Filme de Comedie Clasice Vechi de Hollywood la Început de Secol 20

4. MONTREAL
(Canada)

Montreal este principala metropolă a provinciei Quebec, Canada, iar istoria sa datează din secolul al XVI-lea. De asemenea este unul dintre cele mai bilingve orașe din Quebec și Canada, cu peste 59% din populație capabilă să vorbească atât engleză, cât și franceză.
Turul începe în Piața Victoria, călătorește prin Vechiul Montreal și se termină la Turnul cu Ceas din interiorul Vechiului Port Montreal. Vom acoperi majoritatea atracțiilor și siturilor istorice, inclusiv Bazilica Notre-Dame, Piața Bonsecours, Place Jacques-Cartier și altele.

ACTIVITĂȚI. 10 Jocuri de Cărţi Îndrăgite de Copii

5. KYOTO
(Japonia)

Timpul pare să fi rămas pe loc în Kyoto. Această capitală străveche a Japoniei amestecă farmecul unui oraș clasic, unde încă poți vedea locuitori în kimono, cu cartiere mai moderne. Este unul dintre puținele orașe japoneze care nu a fost bombardat în timpul celui de-al doilea război mondial, astfel încât arhitectura și patrimoniul au rămas intacte.

Turul ne poartă la pas prin Kyoto, în perioada pandemiei, când cele mai multe magazine sunt închise datorită lipsei turiștilor, de aceea întreaga zonă pare abandonată și ne permite să observăm mai atent orașul.

PAGINA URMĂTOARE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU