Trapped Escape Room: Aventura Perfectă pentru Copilul Tău în București

  Vara e momentul ideal pentru a descoperi activități captivante și educative pentru copilul tău, iar Trapped Escape Room este alegerea perfectă pentru familiile din București.

  Cu o prezență de 10 ani în capitală, Trapped oferă experiențe de neuitat pentru toate vârstele.

  Iată de ce Trapped Escape Room este locul ideal pentru a petrece timp de calitate cu cei mici:

  2 Locații Centrale

  Trapped Escape Room are două locații centrale, ușor accesibile: Trapped Veranda Mall și Trapped Vasile Lascăr. Fiecare dintre aceste locații dispune de câte 6 camere de escape room, oferind o varietate de teme captivante care vor stârni curiozitatea copilului tău.

  Jocuri de Escape Room pentru Copii de Diferite Vârste

  Unul dintre cele mai mari avantaje la Trapped Escape Room este adaptabilitatea camerelor de joc pentru copii de diferite vârste. Fiecare cameră este disponibilă pe două nivele de dificultate pentru copii:

  • 7-10 ani: Puzzle-uri și provocări accesibile și interesante pentru cei mici
  • 11-13 ani: Provocări puțin mai complexe, potrivite pentru exploratori mai mari

  Copiii sub 12 ani pot juca doar cu un adult însoțitor care să-i îndrume, iar cei peste 12 ani pot juca singuri, bucurându-se de un sentiment de independență și responsabilitate.

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  Jocuri de Escape Room cu Tematici Captivante

  Camerele de escape room de la Trapped sunt captivante și interesante pentru copii, având tematici variate, de la tărâmuri fantasy și aventuri în junglă, la scenarii de detectivi și povești inspirate din filme celebre. Fiecare joc îl va provoca pe copilul tău să caute indicii, să rezolve enigme și să colaboreze pentru a evada din cameră.

  • La Trapped Veranda Mall, găsești jocurile de escape room Jungle Curse, Addams Mansion, Dragonstone Castle, The Chocolate Factory, Trapped Alone și Retro 2000.

  • La Trapped Vasile Lascăr, tematicile sunt The Black Pearl, What if, Jumanji, Sherlock Holmes, The Safe și Superkids.

  3 Beneficii ale Jocurilor de Escape Room pentru Copii

  1. Dezvoltarea gândirii critice și a abilităților de rezolvare a problemelor: Copilul tău trebuie să gândească logic, să facă conexiuni și să găsească soluții creative pentru a avansa în joc.
  2. Activitate distractivă, dar educativă: Pe lângă distracție, escape room-urile oferă o componentă educativă valoroasă: echipele de copii învață să comunice eficient și să lucreze împreună pentru a atinge un scop comun.
  3. Stimularea imaginației și a curiozității: Temele variate și intrigante le stârnesc curiozitatea și le încurajează imaginația.

  Trapped Escape Room este locul ideal pentru o activitate care combină distracția cu învățarea, oferind o experiență unică și valoroasă pentru copilul tău. Dacă ești în căutarea unei activități captivante și educative pentru cel mic, nu rata ocazia de a explora
  camerele de la Trapped Escape Room din București!

  Detalii & Contact Trapped Escape Room

  Website: www.trapped.ro

  Trapped Vasile Lascăr
  Telefon: 0748727733
  E-mail: [email protected]
  Adresa: Vasile Lascăr nr. 88, Sector 2, București

  Trapped Veranda Mall
  Telefon: 0756727733
  E-mail: [email protected]
  Adresa: Strada Ziduri Moși 23, Veranda Mall, Nivel 2, Sector 2, București

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU