Treasure Hunt plin de mistere în Muzeul Satului!

Treasure Hunt plin de mistere în Muzeul Satului!

Pregătiți să fiți Exploratorii Satului?

Museum Quest te provoacă pe tine și cei mici să acceptați misiunea și să descoperiți lumea satului românesc printr-un treasure hunt distractiv! Rezervă Questul și începeți aventura!

Exploratorii Satului

Veșnicia s-a născut la sat! Descoperă frumusețea lumii satului românesc, într-o diversitate captivantă. Călătorește în zona rurală din Transilvania până pe prispele gospodăriilor moldovenești, în zona Banatului și până pe malurile Dobrogei. Misiunea voastră? Explorarea detaliilor arhitecturii și tradițiilor găsite pe cărările satului românesc.
Rezervă aici https://www.trapped.ro/product/rezervari-quest-muzeul-satului/

Despre Museum Quest

Museum Quest este un proiect marca Trapped, unic în România, care își propune să apropie publicul de cultura și valorile naționale, desfășurându-se în 3 muzee de referință din București. Și ce metoda mai bună de explorare există dacă nu prin intermediul unui joc interactiv de echipă?

Museum Quest este un fel de „vânătoare a comorilor” (treasure hunt) care îmbină latura culturală a unei vizite la muzeu, cu interactivitatea și misterele unui escape room, dar și adrenalina unui treasure hunt. Fiecare joc Museum Quest are o poveste unică, inspirată din tematica muzeului vizitat!

Muzee Partenere

Muzeul Satului (11 IULIE – 30 SEPTEMBRIE)
Călătoriți în fermecătorul sat românesc și lasăți-vă captivați! Misiunea voastră? Explorarea detaliilor bogatei arhitecturi și tradițiilor găsite pe cărările satului românesc!

Muzeul Militar (1 – 30 SEPTEMBRIE)
Vă așteaptă o cursă palpitantă pe urmele istoriei! Misiunea voastră? Descoperind secretele dacilor, veți putea să vă creați propria cetate de fortificație!

Muzeul de Istorie (1 – 31 OCTOMBRIE)
Poveștile pieselor din Tezaurul României sunt pline de magie! Misiunea voastră? Crearea unui colier ce ilustrează măiestria și esența culturii și civilizației românești!

Rezervă Questul!

Descoperă mai multe despre Museum Quest aici https://www.trapped.ro/museum-quest/ și rezervă Questul la Muzeul Satului aici https://www.trapped.ro/product/rezervari-quest-muzeul-satului/

Contact Museum Quest

+40745978378 [email protected]


 RECOMANDARE

Detalii Locație

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, Şos. Kiseleff nr. 28-30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL