Tur pietonal ghidat “Turist in orasul meu” Kid-Friendly @ Iași

Duminică 03 Februarie 2019
Iasi

Cu speranta unui timp frumos si ca v-ati dezmortit din incercarile grele ale iernii si sarbatorilor, va invitam duminica, 3 februarie 2019, la o plimbare alaturi de unul din ghizii dumneavoastra preferati pe un traseu nu prea lung (1,5 km).

Proiectul “Turist in orasul meu” este o invitaţie adresată iesenilor de a vedea din alta perspectiva oraşul în care trăiesc, de a-l aprecia şi, nu în ultimul rând, de a-l iubi. #TravelBlitzZ oferă prin intermediul turului ghidat pietonal şi o alternativă de petrecere a timpului liber în oraş
Turul nostru va cuprinde urmatoarele obiective:Parcul Copou cu Muzeul Eminescu si Colectia Teatrului Romanesc, Muzeul Universitatii cu Muzeul Civilizației Cucuteni, Universitatea Al.I.Cuza cu Sala pasilor pierduti, Casa H. Berthlot, Biserica Sfintii 40 de Mucenici, casa in care s-a nascut Emil Racovita si Casa memoriala G.Topirceanu. Asadar, pentru aproximativ doua ore si jumatate vom fi impreuna sa aflam lucruri interesante despre oameni si locuri. Intalnirea va fi in Parcul Copou la Teiul lui Eminescu, ora 11.

Limba prezentare: romana
Durata estimata: 2,5 h
Suport pentru ghizi: 25 lei/ persoana
Grup minim 5 persoane.

Va rugam confirmati prezenta la nr. de telefon 0744574156

#ghidiasi, #traveliasi, #uaiciasi, #turistinorasulmeu, #turismiasi, #turpietonaliasi

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 03 Februarie 2019

Program:
11:00 - 13:30

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL