Tura Botanic – Cetate de Sambata @ Timișoara

Sâmbătă 25 Mai 2019
Timisoara

Ne spunem Alergotura pentru că am început să alergăm câte o tură sau două, undeva prin oraș, alături de prieteni și cunoștințe, acum mai bine de cinci ani. Credem că alergarea este un fel de medicament pe care mulți îl căutăm și nu-l găsim. Unii îl căutăm ca să slăbim, alții ca să scăpăm de stres, alții ca să ne modelăm corpul armonios. Alergarea le aduce pe toate, așa că noi, membrii asociației, încurajăm un stil de viață sănătos, prin mișcare, în special alergare. Pentru asta organizăm zilnic ture de alergare în Timișoara, în mai multe cartiere. Pentru mai multe informații, vizitați www.alergotura.ro/ture.

Turele Alergotura sunt GRATUITE si nu implica taxe, contributii sau cotizatii. Nici macar nu trebuie sa fii membru Alergotura, trebuie doar sa iti placa sa alergi.

Aceasta este o tura saptamanala de alergare foarte usoara. Se porneste din Parcul Botanic cu cateva ture, se iese pe pietonala Marasesti, prin centru, inapoi prin Libertatii si Unirii.

Ati parcurs vreodata zona Cetate uitandu-va in liniste in sus la arhitectura cladirilor istorice? E o foarte buna ocazie sa va deconectati de cotidian si sa va oxigenati un pic cu imagini frumoase in linistea diminetii! 🙂


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Mai 2019

Program:
09:00 - 10:00

Orasul:
Timisoara

Detalii Eveniment Recurent

Tura Botanic - Cetate de Sambata @ Timișoara este organizat în perioada 16 Februarie - 25 Mai 2019; Sâmbăta în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL