UrbanEye Film Festival 2021 | Eveniment Online

10-14 Noiembrie 2021
Online

­čôó Festivalul de Film UrbanEye 2021 va avea loc ├«ntre 10 ÔÇô 14 noiembrie, online!

Bilete ╚Öi abonamentele se pot cump─âra aici – https://bit.ly/bilete-urbaneye2021

­ččí ├Äntr-o lume schimbat─â, unde aten╚Ťia pentru spa╚Ťiile pe care le locuim a devenit esen╚Ťial─â, unde comunit─â╚Ťile cele mai apropiate de noi se dovedesc salvatoare atunci c├ónd libera circula╚Ťie este restric╚Ťionat─â, tema acestei edi╚Ťii a festivalului se concentreaz─â pe CERCURI.

­čöÁ Oameni din ├«ntreaga lume tr─âiesc acum mai mult ca ori c├ónd ├«n bule, ├«n mici cercuri sigure, familiale, profesionale sau comunitare, pe care le decoreaz─â ╚Öi le umplu ├«n via╚Ťa de zi cu zi. Dar ce se ├«nt├ómpl─â atunci c├ónd aceste bule, care se ├«ndep─ârteaz─â tot mai tare una de cealalt─â, se intersecteaz─â? Apar conflictele: s─âr─âcie versus bog─â╚Ťie, progres versus conservatorism, nord versus sud. Cercurile se radicalizeaz─â. C├ót timp vom putea tr─âi ├«n bule paralele?

­čÄą UrbanEye 2021 propune filme, conversa╚Ťii ╚Öi evenimente speciale despre ora╚Öe, arhitectur─â sau despre felul ├«n care s─â locuim.

Programul complet este aici.

Festivalul de Film UrbanEye este un proiect al asociaţiei ARTA în dialog co-finanţat de Ordinul Arhitecţilor din România din timbrul arhitecturii.

Detalii Eveniment

Perioada:
10-14 Noiembrie 2021

Ora incepere:
19:00

Ora terminare:
23:59

Orasul:
Online

Aboneaz─â-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL