UrbanEye Film Festival 2023 | Ediția a 10-a

08-12 Noiembrie 2023
București

UrbanEye Film Festival sărbătorește ediția aniversară de 10 ani cu tema provocatoare “Încotro?”, între 8-12 noiembrie, la Cinema Elvire Popesco.

Acest moment aniversar reprezintă o ocazie de introspecție și perspectivă. Privind înapoi la realizările și provocările noastre, ne uităm acum în viitor curioși și cu speranță. Această ediție te invită să explorezi schimbările care au modelat orașele noastre, modul în care societatea se redefinește și marile provocări globale ale momentului. În definirea acestei ediții am avut în gând trei direcții principale.

𝟭𝟬 𝗮𝗻𝗶 𝗱𝗲 𝗨𝗿𝗯𝗮𝗻𝗘𝘆𝗲: De-a lungul acestui deceniu, ne-am dedicat promovării și analizei temelor urbane prin proiecții de film, am facilitat discuții profunde, am unit comunități diverse și am contribuit la creșterea colectivă a conștientizării importanței urbanismului. Pas cu pas, ne-am consolidat ca platformă de dialog și explorare, cu scopul de a implica cetățenii în dezvoltarea orașului.

𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹 𝗶𝗻 𝗱𝗶𝗻𝗮𝗺𝗶𝗰𝗮: Ultimii zece ani au adus schimbări semnificative pentru capitală. Peisajul urban s-a transformă, inițiativele civice au luat avânt, iar evoluția și regresul au mers mână în mână. În acest context, UrbanEye dorim să fie un catalizator al schimbării pozitive, provocând orașul și locuitorii săi să devină mai responsabili și implicați.

𝗨𝗻 𝗺𝗶𝗰𝗿𝗼𝗰𝗼𝘀𝗺𝗼𝘀 𝗶𝗻𝘁𝗿-𝗼 𝗹𝘂𝗺𝗲 𝗶𝗻 𝘀𝗰𝗵𝗶𝗺𝗯𝗮𝗿𝗲: Într-un moment în care provocările globale, de la schimbările climatice la crizele politico-economice, se multiplică, festivalul urmărește să ofere o perspectivă echilibrată, dezvăluind atât utopiile cât și distopiile prezentului și viitorului.
Această ediție va pune în centrul atenției filme care ilustrează viziuni legate de viitorul mediului construit atât ale arhitecților contemporani cât și de acum 100 de ani, inițiative independente care urmăresc schimbarea orașelor, filme inedite de arhivă despre București În plus, vor fi activități de explorare directă a spațiului printururi ghidate în case de patrimoniu și activități pentru copii și tineri.

Vă așteptăm să vă alăturați în această călătorie de redescoperire a orașelor și a potențialului lor transformator, între 8 – 12 noiembrie la Cinema Elvire Popesco și nu numai!
Abonamentele și în curând biletele pot fi achiziționate de pe: https://shorturl.at/anJK8

🎟️ Abonamente:
Preț redus (elevi, studenți, seniori): 60 RON
Preț întreg: 80 RON

📍Cinema Elvire Popesco – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/6295101490590959/

Detalii Eveniment

Perioada:
08-12 Noiembrie 2023

Ora incepere:
19:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL