VARA la Britanica. Cursuri de ENGLEZĂ și GERMANĂ & Tabăra TALENT – ON!

01 Iulie - 09 August 2024
București

Vacanța aceasta, Britanica Learning Centre oferă copiilor oportunitatea de a petrece momente de neuitat!

În lunile iulie și august, Britanica propune o serie de CURSURI de limba ENGLEZĂ și GERMANĂ care să ajute copiii și adolescenții să-și crească nivelul lingvistic într-un mod interactiv și relaxant! Acestea includ atât îmbunătățirea abilităților de comunicare în limbi străine, cât și dezvoltarea gândirii critice și a creativității.

Creatorii de cursuri de la Britanica au gândit module special adaptate fiecărei vârste, cu un conținut atractiv și un nivel de dificultate atent gradat. Prezentarea detaliată a modulelor de vară, în funcție de vârsta copiilor și a adolescenților, este pe site-ul Britanica: https://britanica.ro/cursuri-de-vara/.

Detalii generale:

Dar stai, nu este tot!

Tabăra Talent ON de la Snagov

La Tabăra Talent ON din iulie, de la Snagov, am pregătit pentru copiii de toate vârstele, în parteneriat cu Academia de Talente CONTRAPUNCT,  activități captivante de muzică, dans, actorie, producție foto-video și limba engleză. Părinții sunt invitați la show-ul final, unde vor putea să-și vadă copiii performând pe scena profesionistă a taberei, în momente pline de emoție și culoare.

  • UNDE: la Pensiunea Alex, Snagov
  • CÂND: 7-13 iulie sau 14-20 iulie, 2024
  • PREȚ: 2650 lei pentru 7 zile, 6 nopți

Pentru copii și adolescenți!

Îți este greu să te hotărăști între cursurile de limbi străine și tabăra Talent ON? Vino pe pagina noastră de prezentare pentru a găsi toate detaliile de care ai nevoie ca să te decizi!
www.britanica.ro, sectiunea Vara la Britanica.

Alege Britanica pentru o vară plină de aventură, învățare și amintiri de neuitat! Rezervă acum locul și asigură-te că vara aceasta va fi una specială pentru copilul tău!

Detalii Eveniment

Perioada:
01 Iulie - 09 August 2024

Orasul:
București

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL