Veranda Mall răspândește magia Crăciunului cu evenimente tematice și pline de surprize pentru cei mici

02-24 Decembrie 2023
București

Pregătirile pentru sezonul sărbătorilor au început la Veranda Mall, iar în spiritul Crăciunului, centrul comercial anunță seria de evenimente Candy Land XMas desfășurate în perioada 1-24 Decembrie 2023.

Iată toate evenimentele gratuite la care cei mici pot participa cu ocazia sărbătorilor de iarnă la Veranda Mall:

Evenimente magice de Crăciun pentru copii

Ce poate fi mai frumos decât încurajarea copiilor să participe la sărbătorile de iarnă într-un mod inedit? La Veranda, luna decembrie este plină de evenimente distractive, menite să aducă zâmbete pe fețele tuturor, fie ei mici sau mari.

  • Atelierul „Ornamente inedite pentru bradul de Crăciun” – Sâmbătă 16 decembrie, între orele 11:00-16.00, Veranda Mall invită copii la un atelier de creație unde cei mici vor lucra la propriile ornamente de brad pe care le pot lua apoi acasă. Participarea este gratuită și se face în baza înscrierii.
  • Atelierul „Noul meu prieten, omulețul de zăpadă” – Duminică 17 decembrie între orele 11:00 și 16:00, copii sunt așteptați la un nou atelier în care vor realiza omuleți de zăpadă din șosete umplute cu orez pe care îi vor decora exact cum își doresc.
  • Spectacolul „Să salvăm Crăciunul!” – Duminică 17 decembrie de la ora 18:00 va avea loc un spectacol pentru copii cu spiridușii Moșului și cu o apariție surpriză chiar din partea lui Moș Crăciun.
  • Spectacolul de dans – Marți 19 decembrie, de la ora 18:00, copiii de la studioul de dans Ana Dance aduc magia Crăciunului pe scenă, încântând publicul cu un spectacol de dans plin de energie și bucurie.

Programul de sărbători Veranda Mall se încheie în 23 decembrie pe ritmul melodios și călduros al colindelor. Între orele 16:00 și 20:00, coruri talentate vor interpreta cele mai frumoase cântece de sărbătoare, răspândind bucuria Crăciunului în fiecare colț al mall-ului.

Tombola de Crăciun – peste 2000 de premii instant și un Iphone 15 puse în joc

În această perioadă festivă, cumpărăturile devin cu adevărat speciale la Veranda Mall. Dacă fac cumpărăturile în mall, oborenii au șansa de a câștiga unul dintre cele peste 2000 de premii instant. Cei mici se vor putea bucura de kituri cadou delicioase Primola&Sugus, produse Flanco care le vor ușura ziua părinților lor, bilete la film de la Cinemax, accesorii Meli Melo și vouchere Cartofisserie.

Mai mult, aceștia se pot înscrie pentru a participa la tragerea la sorți pentru premiul cel mare, un Iphone 15.

Intrarea în concurs este simplă: vizitatorii trebuie doar să prezinte maxim 3 bonuri fiscale acumulate cu o valoare cumulată de minim 250 lei, emise în aceeași zi cu înscrierea. Vizitatorii pot face cumpărături în mall chiar și pe data de 24 și 31 decembrie între orele 10:00 – 19:00, iar mall-ul va fi închis pe 25 decembrie și 1 ianuarie.

Participanții pot câștiga un singur premiu instant pe zi. Mai multe detalii despre concurs se regăsesc pe pagina evenimentului: https://verandamall.ro/evenimente/tombola-de-craciun-2023/.

Angel Tree – cei mici pot îndeplini dorințe de Crăciun ale copiilor fără posibilități

Și în acest an, Veranda Mall găzduiește Angel Tree, inițiativa emblematică a organizației internaționale Armata Salvării, care încurajează comunitatea să facă o diferență în viața copiilor proveniți din familii defavorizate. Cei mici pot învăța mai multe despre magia Crăciunului, oferindu-se să îl ajute pe Moșul în găsirea cadourilor pentru alți copii mai puțin fericiți decât ei.

În perioada 2-10 decembrie, între orele 14:00 și 18:00, oborenii pot adopta una sau mai multe dorințe ale Îngerașilor – cartonașe care conțin numele copilului, vârsta, înălțimea, măsura pentru încălțăminte și cadoul dorit de acesta. Odată ales și împachetat, spiridușii Moșului vor aștepta darul la standul special amenajat de la Nivel 0, până pe 10 decembrie. Armata Salvării va strânge și va livra cadourile înainte de Crăciun, pentru ca fiecare copil să se bucure de venirea lui Moș Crăciun!

Iar dacă cei mici au niște bani în pușculiță cu care și-ar dori să facă mai fericit Crăciunul altora, Armata Salvării organizează și de această dată Red Kettle, strângerea de fonduri menită să ofere o masă caldă persoanelor vulnerabile. „Găletușa roșie” va fi amplasată în fiecare weekend din decembrie la intrarea în Veranda Mall și acceptă donații cash sau prin QR code. În final, Veranda Mall va dubla suma pentru a oferi sărbători fericite și mai multor categorii vulnerabile.

Cadouri împachetate cu măiestrie

Chiar dacă Moșul a cumpărat toate cadoului de pe lista celui mic, acestea nu pot ajunge la destinație înainte să fie frumos împachetate de ajutoarele Moșului de la Veranda Mall. În perioadele 2-6 Decembrie și 16-24 Decembrie, între orele 12:00 și 21:00, Veranda Mall oferă serviciul gratuit de împachetare a cadourilor.

Locul desemnat pentru acest serviciu este la Nivel 1. Vizitatorii trebuie doar să prezinte orice bon de cumpărături din Veranda Mall pentru a beneficia de împachetarea gratuită.

Mai multe informații și detalii despre evenimentele de Crăciun sunt disponibile pe pagina de evenimente.

Veranda Mall vă urează sărbători pline de bucurie și magie!

Detalii Eveniment

Perioada:
02-24 Decembrie 2023

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL