Vizită ghidată gratuită la Muzeul Hărților

Vineri 02 Februarie 2024
București

🔜🟠 Avem plăcerea de a vă invita la o vizită ghidată gratuită – fără taxă de ghidaj şi doar în baza biletului de acces în muzeu, care va avea loc vineri, 2 februarie, de la ora 17:00, la sediul Muzeului Hărților din str. Londra 39, Bucureşti.

Veţi avea prilejul să explorați colecția muzeului și să aflați informații despre istoria clădirii, despre colecții și donatori, hărți vechi și cartografi importanţi ai vremurilor trecute. De asemenea, veți avea ocazia să descoperiți alte proiecte și evenimente pe care le pregătim în acest an.

🟠 Participarea se face în limita locurilor disponibile, pe bază de înscriere și achitarea biletului de acces în muzeu: bilet întreg 16 lei, bilet redus pentru pensionari 8 lei, bilet redus pentru elevi și studenți 4 lei.

Vă așteptăm cu drag! 🤗

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi este, probabil, cel mai frumos muzeu mic din București. Aflat într-o fermecătoare vilă construită în perioada interbelică, patrimoniul muzeului este constituit din peste 1000 de lucrări realizate în perioada secolelor XVI – XX și reprezintă atât hărți ale regiunilor locuite de români și de strămoșii lor cât și ale continentelor, hărți astronomice și planuri de oraș. Din patrimoniul muzeului mai fac parte lucrări de grafică cu subiecte diverse: peisaje, portrete, vedute.

📍Muzeul Hărților – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/298930253175769/

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 02 Februarie 2024

Program:
De la 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL