Weekend Alb cu Copilul în Bucureşti | Evenimente pentru Copii 14-15 Ianuarie

Bucureştiul este acoperit de zăpadă şi se anunţă un weekend alb, cu temperaturi ideale ca să mergem la săniuş şi la patinoarele din Bucureşti. Temperaturile vor fi plăcute şi vor menţine zăpada spre deliciul celor mici ツ.

Meteorologii ne spun că va mai ninge doar astăzi după care vom începe să ne bucurăm şi de soare. Vezi recomandările noastre de evenimente pentru copii în weekendul 14-15 Ianuarie în Bucureşti.

cu Copilul în Bucureşti Evenimente
meteoblue.com

 SÂMBĂTĂ 

14 IANUARIE 2017

Evenimente de Weekend cu Copilul | Bucureşti 14-15 Ianuarie

 

 SPECTACOLE

  • Deschidem ochii uimiţi şi vedem o lume în culori. Roşul, galbenul şi albastrul se combină între ele şi devin altceva. Minunile se întâmplă sub ochii noştri curioşi. La spectacolul-atelier pentru cei mici intitulat CULORI, prezentat de Teatrul din Podul Meu la Clubul Miruna.

 ATELIER

 CURS

  • Se dă startul cursurilor EduBricks de robotică pentru copii de 6-14 ani! Copiii sunt motivaţi să rezolve provocări ştiinţifice din viaţa reală prin insuşirea unor noţiuni de inginerie, ştiinţă, tehnologie şi programare, toate acestea prin experienţe şi investigaţii practice.

Vezi lista completă de evenimente de weekend cu copilul în Bucureşti sâmbătă 14 ianuarie.


 RECOMANDĂRI SĂPTĂMÂNA VIITOARE  

 ATELIERE

  • Copilul tău petrece mult timp filmând și fotografiind cele mai năzdrăvane momente și se visează regizor? Dacă are vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani, ajută-l să transforme “joaca de-a regizorul” într-o pasiune! În 19 ianuarie STEP IT Academy te invită la Masterclass-ul Gratuit „Cum să devii un youtuber de succes”. Copiii de 9-14 ani învaţă trucuri pentru a avea un canal de youtube popular!

 CURSURI

  • Tehnică, creativitate, lucru cu volumele și tradiția unui meșteșug de mii de ani cu unul dintre cele mai simple materiale – lutul, aceasta presupune cursul de sculptură și modelaj pe care vi-l propune Casa Pixie.
  • La Casa Pixie se dă startul cursului de dans creativ pentru pitici care vor ceva mișcare în viața lor, și pentru ale lor mămici! O întâlnire frumoasă și potrivită pentru copii de toate vârstele unde ne distrăm și ne simțim bine prin dans.

 DUMINICĂ 

15 IANUARIE 2017

Evenimente de Weekend cu Copilul | Bucureşti 14-15 Ianuarie

 

 ATELIER + ESCALADĂ

  • NoGravity Club va invita sa petreceti 2 ore de relaxare la atelierul de ikebana pentru parinti in timp ce copiii vor participa la activitățile de aventură și escaladă din sală.

 SPECTACOLE

  • Deschidem ochii uimiţi şi vedem o lume în culori. Roşul, galbenul şi albastrul se combină între ele şi devin altceva. Minunile se întâmplă sub ochii noştri curioşi. La spectacolul-atelier pentru cei mici intitulat CULORI, prezentat de Teatrul din Podul Meu la Pronatalita.
  • Evenimente de weekend pentru copii la Recreatia Lente! În weekendul acesta avem parte de Petrica si lupul, un spectacol interactiv pentru copii peste 3 ani. Povestea deja clasică a lui Serghei Prokofiev este reinterpretată astfel încât micul spectator să învețe despre puterea prieteniei apărute de unde te aștepți mai puțin.
  • Muzicantii din Bremen este o poveste despre speranță și prietenie şi face parte din programul de spectacole pentru copii de la Teatrul Coquette. Cand cei diferiti reuşesc să se accepte şi să devina prieteni, pot pune chiar şi hoţii pe fugă!
  • Căsuţa Aventurilor vă aşteaptă la o superbă piesă de teatru interactivă dedicata micutilor vostri. VISUL inghetat al lui OLAF este o adaptare dupa indragitul film pentru copii Frozen si are în distribuţie 2 actori şi 2 papuşi!

Vezi lista completă de evenimente de weekend cu copilul în Bucureşti duminică 15 ianuarie.


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU