West Side Christmas Market 2021. Târg de Crăciun în Parcul Drumul Taberei, Sector 6

26 Noiembrie - 26 Decembrie 2021
București

Crăciunul este bucuria tuturor, dar mai ales a celor mici. Astfel că Târgul de Crăciun ”West Side Christmas Market”, din Parcul Drumul Taberei, a fost deschis aseară de șapte copii, alături de primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Fericiți nevoie mare, aceștia au început numărătoarea inversă de la zece, împreună cu mulțimea adunată, iar la final au apăsat butonul care a aprins luminițele în tot parcul.

”Vă mulțumesc mult că ați venit la inaugurarea Târgului de Crăciun <>. Am mari, mari emoții. Este pentru prima oară când Sectorul 6 are un târg de Crăciun și vă promit că va fi din ce în ce mai bine. În fiecare seară va fi din ce în ce mai bine. Avem aici câțiva copii, care sunt copiii noștri, de la DGASPC Sector 6. Eu, ca primar, sunt cel care-i tutelez. Sunt copii foarte, foarte buni, sunt merituoși și am vrut să-i rog pe ei ca în această seară să aprindă luminile în parc, la târgul de Crăciun”, a spus primarul Ciprian Ciucu, vizbil emoționat de moment.

Copiii au vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Costel este cel mic și i-a spus primarului, Ciprian Ciucu, că cel mai mult îi place să se joace. Nu are părinți. Este crescut de un asistent maternal inimos, astfel că nu-i lipsește căldura unei mame.

Maria are 9 ani, iar prietena ei, Gabriela, 10 ani. Amândouă locuiesc într-un apartament de tip familial, iar tutorele lor este chiar primarul. Pentru că le este ca un tată, edilul și-a dorit să le facă o bucurie și să le aibă alături la deschiderea târgului. Cele două fetițe au deschisă procedura de adopție din 2019.

Sara are 10 ani și este o puștoaică talentată la pictură. Urmeză cursuri în domeniu la Conacul Golescu și, încă de la primele clase, a dovedit că este pasionată de artă. Visul Sarei este să ajungă pictoriță.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Bogdan (13 ani), Andrei (13 ani) și Iustin (14 ani) sunt campionii la șah ai Sectorului 6. Sunt legitimați la ACS MM Mihail Marin, din Drumul Taberei, iar în această vară au câștigat primele lor medalii de argint într-o competiție oficială națională.
Cu toții au primit daruri de la primarul Ciprian Ciucu și s-au bucurat apoi, alături de restul copiilor sosiți, de atracțiile târgului. S-au plimbat cu trenulețul, s-au dat în carusel, iar zilele următoare vin să încerce și gheța de pe patinoar.

La ”West Side Christmas Market” există amenajat un patinoar de 1.000 mp, unde ora de dat pe gheață costă 10 lei, în timp ce închiriatul patinelor 15 lei. Dacă le aveți, puteți veni cu ele de acasă. Patinoarul va fi funcțional începând de mâine, 27 noiembrie.

Târgul din Parcul Drumul Taberei va rămâne deschis până pe 26 decembrie, între orele 12.00-21.00.

Detalii Eveniment

Perioada:
26 Noiembrie - 26 Decembrie 2021

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL