Wishfest 2023 – Ediția a III-a | Lacul Floreasca

09-10 Septembrie 2023
București

𝐃𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐖𝐢𝐬𝐡𝐅𝐞𝐬𝐭!

Credem în energia creatoare a comunității, așa că abia așteptăm să ne adunăm și anul acesta, cu mic și mare, cu familia, cu prietenii și toți cei dragi pe malul Lacului Floreasca, pentru a lansa lampioanele pe apă, împreună cu dorințele noastre cele mai arzătoare.

Cum a apărut WishFest? În Thailanda există o tradiție străveche de peste 700 de ani: în fiecare toamnă, oamenii lansează lampioane pe apă, inscripționate cu dorințe și mulțumiri, care le vor conduce rugăciunile către cer. De atunci, acesta este o mare ocazie de sărbătoare, iar lampioanele iluminate au rămas simbolul noilor începuturi. Pentru a trimite visele mai departe în univers și pentru a sărbători speranța și bucuria de a trăi, a apărut WishFest, primul festival din România dedicat lampioanelor pe apă.

🍃 ♻️ Respectăm natura și te asigurăm de atenția oferită sustenabilității evenimentului. Astfel, lampioanele sunt create din hârtie de orez, iar la finalul fiecărei seri colectăm lampioanele din lac și le trimitem la reciclat, neafectând luciul apei. În aceeași măsură, asigurăm, în spațiul festivalului, infrastructură de colectare separată a deșeurilor menajere și a deșeurilor de ambalaje, atât pentru participanții la festival, cât și pentru toți comercianții. Mai mult decât atât, ajutăm toții partenerii să găsească alternative la deșeurile nereciclabile.

🛒 Rezervarea lampioanelor se face online, pe website-ul nostru incepând cu data de 20.07.2023 și se ridică în ziua evenimentului. Ai la dispoziție 3 tipuri de kit-uri ⬇️
➡️ Family kit (3 lampioane, 3 markere, 3 săculețe) – 130RON
➡️ Creative kit (1 lampion, carioci colorate&stickers, 1 săculeț) – 100RON
➡️ Lampion kit (1 lampion, 1 marker, 1 săculeț) – 50RON
🔴 Atenție! Kit-urile sunt în număr limitat, în funcție de spațiu, așa că îți recomandăm să rezervi cât mai curând.

Rezervă aici 👉 https://bit.ly/RezervăKitWishfest

💖 𝐂𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐢̂𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝-𝐮𝐥 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐨𝐫?

Ai la dispoziție zona de food court, cu food trucks pentru toate gusturile și nevoile, de la mic la mare, pe bază de carne, dar și vegane și vegetariene. Experiența gastronomică este completată de dulciuri și înghețată, cocktail-uri, Prosecco și cafea de specialitate.
Te întâlnești cu comunitatea de creatori locali, în cadrul Dreamy Fair. De la accesorii, bijuterii, haine, genți și o mulțime de alte produse faine pot fi admirate și achiziționate în cadrul târgului. Pe măsură ce confirmăm artiștii, ți-i prezentăm pe toți în postările din eveniment, așa că dă Join ca să fii la curent cu toate noutățile.

*𝘌𝘷𝘦𝘯𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘶𝘭 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘬𝘪𝘥 & 𝘱𝘦𝘵 𝘧𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥𝘭𝘺.

📍 Lacul Floreasca, Bucuresti

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/300008822400645/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
09-10 Septembrie 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL