Sărbătorește Ziua Copilului la Veranda Mall! Aventuri de neuitat, activități recreative și ateliere educative gratuite pentru cei mici

Sâmbătă 01 Iunie 2024
București

Pe 1 iunie, imaginația, distracția și creativitatea își dau întâlnire la Veranda Mall. Ziua Internațională a Copilului transformă mallul într-un tărâm de poveste pentru cei mici, plin de activități captivante și surprize la tot pasul. De la ateliere de story reading, origami și desen, la demonstrații de tehnici de autoapărare, jocuri și cadouri speciale pentru juniori, fiecare colț ascunde o aventură minunată.

Iată programul complet de concursuri și activități pregătit de Veranda Mall pentru a sărbători Ziua Copilului:

Evenimentele vor avea loc sâmbătă, 1 iunie, atât în interiorul, cât și în exteriorul mallului, între orele 10:00 și 18:00, iar participarea este gratuită.

Concurs de desene: Visează un mall pentru copii

La Veranda Mall, Ziua Copilului a început mult mai devreme. În luna mai, centrul comercial a lansat o provocare Școlilor Gimnaziale de Arte nr. 2 și nr. 4 din Sectorul 2. Cei mici au fost invitați să-și imagineze Cum ar arăta Veranda Mall dacă ar fi un mall doar pentru copii?

Lucrările vor fi expuse de 1 iunie în Veranda Mall, la nivelul 1, în zona Starbucks, astfel că micii pictori își pot împărtăși vizunea cu toți cei care trec pragul mallului în ziua de sărbătoare, dar nu numai. Au și oportunitatea de a câștiga premii pentru efortul despus.

Între orele 10:00-18:00, desenele vor putea fi votate de către toți cei care vizitează mallul. Cele mai votate 10 lucrări vor fi premiate cu ghiduri complete de desen de la Cărturești, vouchere de 300 RON – pentru fiecare dintre câștigători – de la Flanco și premii de la Decathlon. Câștigătorii vor fi anunțați în aceeași zi, după ora 18:00, imediat după ce se termină numărarea voturilor.

Atelier de origami pentru micii artiști

Sâmbătă, între orele 10:00 și 16:00, Veranda Mall devine locul unde imaginația prinde viață cu ajutorul hârtiei. Copiii sunt așteptați în spațiul de evenimente de la nivelul 1, la trei ateliere creative, în care vor învăța secretele artei origami, cum să creeze un obiect interesant, cum să înțeleagă tehnica plierii și să își dezvolte memoria. Atelierul este gratuit și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 si 12 ani. Participarea se face pe bază de înscriere, completând formularul aflat pe site-ul Veranda Mall aici. Locurile sunt limitate.

Librarii Cărturești împărtășesc magia poveștilor într-un captivant atelier de story reading

Sâmbătă, de la ora 10:30, librăria Cărturești Veranda te invită să explorezi tărâmul fermecat al poveștilor într-un atelier de story reading dedicat copiilor cu vârste între 3 și 7 ani. Librarii talentați vor aduce la viață povești uimitoare, transportându-i pe cei mici într-o lume a aventurilor și a imaginației. La finalul poveștilor, copiii vor avea ocazia să descopere secretele fascinante ale meseriei de librar direct de la experți. Atelierul durează o oră, iar locurile sunt limitate. Înscrierile se fac începând de luni, 27 mai aici.

Demonstrații de arte marțiale și tehnici de autoapărare pentru micii războinici

Pe 1 iunie, școala de arte marțiale Absoluto Veranda Mall invită toți copiii la două demonstrații spectaculoase de Jiu jitsu brazilian, între orele 12:00 și 14:00. Micii războinici, cu vârste între 4 și 12 ani, vor avea ocazia să învețe tehnici esențiale de autoapărare direct de la experți. În plus, fiecare copil prezent și interesat va primi un voucher pentru un antrenament gratuit, pentru a-și continua aventura în lumea artelor marțiale. Demonstrațiile se vor desfășura pe Esplanada Veranda Mall, oferindu-le copiilor o experiență captivantă și educativă.

Participarea se face pe bază de înscriere prin formularul afla pe siteul Veranda aici.

Jocuri și pictură pe față pentru un 1 iunie în culorile copilăriei

După multiple colaborări în care au făcut fapte bune cu sprijinul comunității, Veranda Mall face din nou echipă cu Armata Salvării România, ONG-ul internațional care, de sărbători, îndeplinește dorințele copiilor din medii vulnerabile.

De data aceasta, Armata Salvării transformă zona verde din fața mallului într-un loc de joacă plin de energie și distracție. În intervalul 11:00-13:00, copiii cu vârste între 4 și 12 ani sunt invitați să participe la jocuri antrenante de exterior și competiții amuzante precum „Cap, genunchi, pahar”, „Prințesă, Cavaler, Dragon”, „Rechinul”, „Cursa cu lingura și oul” și multe altele. În plus, doi pictori talentați vor fi prezenți pentru a transforma fețele copiilor în opere de artă viu colorate.

Atelierul este gratuit, iar participarea se face pe bază de înscriere prin formularul aflat pe siteul mallului aici.

Premii și surprize la standul World Class

Între orele 11:00 și 15:00, vizitatorii mallului se pot bucura de surprize inedite la standul World Class de pe Esplanada Veranda Mall. Echipa World Class au pregătit o aplicație interactivă care oferă celor mici, dar și celor mari, șansa de a câștiga premii fabuloase – baloane jucăușe, day pass-uri pentru activități distractive, mingi de volei, dar și multe alte cadouri.

Distracție cu facepainting și modelare baloane la Sinsay Veranda

În fața magazinului Sinsay, între orele 10:00 și 18:00, animatorii vor aduce zâmbete pe fețele copiilor cu sesiuni de face painting și modelare de baloane. Copiii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani sunt invitați să participe la aceste activități fără a fi necesare înscrieri prealabile.

Cadouri peste cadouri pentru un 1 iunie la superlativ

Și surprizele nu se opresc aici. Cei mici vor fi răsfățați din plin pe tot parcursul zilei de 1 iunie. Pe lângă evenimentele și jocurile antrenante, toți copiii prezenți în mall și la activități vor primi cadouri din partea promoterilor Veranda Mall. De la dulciuri și mingi până la palete de badminton, surprizele vor aduce zâmbete pe fețele celor mici.

„Ne dorim ca Veranda Mall să fie mai mult decât o destinație de cumpărături, ci să devină un adevărat hub al comunității și un spațiu de întâlnire și relaxare pentru toți oborenii, de la mic la mare. De 1 iunie, ne propunem să oferim copiilor o experiență altfel, una care îmbină distracția și creativitatea cu învățarea.” spune Andreea Mustață, Marketing Specialist Veranda Mall.

Vizitează lumea copilăriei de la Veranda Mall, unde fiecare colț ascunde o aventură minunată și sărbătorește Ziua Copilului într-un mod unic și educativ. Pentru mai multe informații despre evenimentele de 1 iunie și înscrieri, vizitează pagina de evenimente a centrului comercial, https://verandamall.ro/evenimente-veranda-mall/.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Iunie 2024

Program:
10:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL