Ziua Culturii Naționale la Muzeul Țăranului Român

14-15 Ianuarie 2024
București

Veniți la Muzeul Național al Țăranului Român!

Toate muzeele din subordinea Ministerului Culturii își deschid porțile gratuit de Ziua Culturii Naționale, pe 15 ianuarie!

Cu această ocazie, duminică, 14 ianuarie, Muzeul Țăranului a pregătit un program special. Accesul în expoziții este liber.

Vă așteptăm împreună cu familia să descoperiți expozițiile și programele dedicate!

🔵 Între orele 10.00 și 18.00 – „Alexandru Tzigara-Samurcaș – Întemeietorul Muzeului Național”, în spațiile expoziției permanente.
🔵 Între orele 10.00 și 18.00 –„Floarea vieții”, Expoziție de icoane realizate de Raluca Jurcovan, organizată în cooperare cu Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”, în Sala Noua Galerie. Artista va realiza tururi ghidate între orele 10.00 și 13.00.
🔵 Între orele 10.00 și 18.00 – „Horror Vacui”, Expoziție de Horia Roșca, în Sala Irina Nicolau.
🔵 Orele 15.45, proiecția filmului românesc „Warboy”, regizat de Marian Crișan, la Studioul Horia Bernea, în cadrul programului Cinema Muzeul Țăranului. (intrarea se face pe bază de bilet)

De asemenea, luni, 15 ianuarie, între orele 10.00 și 18.00, va fi deschisă cu acces liber expoziția „Alexandru Tzigara-Samurcaș – Întemeietorul Muzeului Național”, în spațiile expoziției permanente.

Sărbătoriți #ZiuaCulturiiPrinCultură #ZiuaCulturiiNaționale

📍Muzeul Național al Țăranului Român – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: Muzeul Național al Țăranului Român

Detalii Eveniment

Perioada:
14-15 Ianuarie 2024

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL