Ziua Internațională a Cititului Împreună cu Iulia Iordan

16:30
Miercuri 10 Februarie 2021
Online

Muzeul Municipiului București vă invită miercuri, 10 februarie 2021, ora 16.30, să sărbătorim Ziua Internațională a Cititului Împreună.

Vă propunem un atelier-lectură alături de Iulia Iordan care va citi copiilor din cartea sa intitulată Primul Punct și Al Doilea Punct.
Care este cel mai grozav loc de joacă din lume? Autoarea acestor povești ar spune că e arta. Vom deschide această carte pentru a călători împreună cu cele două puncte în lumea inepuizabilă a întrebărilor, în căutarea prețioaselor mistere pe care le oferă arta, în spirala colorată a prieteniei!

Întâlnirea va avea loc online în cadrul expoziției tematice “De la anatomia artistică la opera finită” de la Palatul Suțu.

Povestea celor două puncte a fost imaginată de Iulia Iordan, educator cultural și îndrăgită autoare de cărți pentru copii, dintre care amintim: “Călătorie printre ierburi și lumină”, “Luli și căsuța din copac”, “Povești din calendar”, “Supa de pietre”.

Vârsta: 7+

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Desfășurare: online de la 16:30-17:15, prin aplicația Zoom aici. Link-ul este  și va fi activ pe 10 februarie 2021 ora 16.30. 𝐏𝐚𝐫𝐨𝐥𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧𝐭a𝐥𝐧𝐢𝐫𝐢𝐢 𝐙𝐨𝐨𝐦 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐇𝐀𝟗𝟑𝐳𝐮.

Înscrierea la eveniment este obligatorie și se face printr-un email la adresa [email protected], de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00,
precizând numele copilului, vârsta, și un număr de telefon la care puteți fi contactat/ă.
Numărul de locuri este limitat (maximum 20).

Detalii: https://www.facebook.com/events/206357611199015

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 10 Februarie 2021

Program:
De la 16:30

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL