Ziua Porților Deschise la Atlanthea Tineretului

Sâmbătă 09 Februarie 2019
București

Pentru că onorăm magia începuturilor cu sens, avem bucuria de a vă invita să fiți parte din povestea centrului holistic Atlanthea.

Pe 9 februarie 2019 vom celebra Ziua porților deschise pentru noul sediu din Str. Verzișori Nr.52, începând cu ora 10.30. Ne dorim să deschidem, în același timp, și porțile sufletelor celor care susțin educația cu sens, abordarea integrată și viziunea holistă.

Centrul holistic Atlanthea este o chemare pe care o simțim de mai multă vreme, care a crescut în sufletele noastre pe măsură ce ne-am dăruit educației alternative, în cei 5 ani de experiență.
Este copilul nostru stelar, prin care vrem să servim vieții cum putem mai bine și să susținem copiii și părinții să fie ei înșiși într-o lume care ne cere permanent să fim altcineva.

Cum ar fi să învățăm despre lumea care ne înconjoară cu ușurință, curiozitate și entuziasm? Să simțim că emoțiile noastre, corpul nostru, sunt onorate în aceeași măsură ca și intelectul? Cum arată o educație a spiritului?

Răspunsul la aceste întrebări este o formă de iubire în acțiune, reprezintă calea noastră de a servi educației alternative și avem bucuria de a vă invita să faceți parte din proiectul nostru!

Atlanthea nu este un centru educațional care se adaugă pe lista opțiunilor pe care le aveți ca părinți, este mai degrabă o invitație de a contribui la evoluția familiilor pe toate planurile, în armonie cu perfecțiunea vieții.

Conceptul s-a născut din pasiunea noastră, ca părinți și specialiști în educație și psihologie, și are în spate multă asumare, experiență directa cu copiii și familiile, precum și încredere autentică în dezvoltarea ființei umane, atunci când există un cadru potrivit de evoluție. Noi am creat acest cadru și punem la dispozitie cele mai inovative resurse care să susțină desăvârșirea ființei umane și onorarea potențialului nostru cel mai înalt, ca părinți și copii.

Dincolo de cuvinte, se află chemarea noastră pentru a manifesta împreună ceea ce vrem să fie educația viitorului, ceva atât de firesc și în același timp atât de complex de realizat. Pentru a afla mai multe despre misiunea noastră, vă invităm să vizitati cu inima expresia online a proiectului: https://atlanthea.ro/

Fie că sunteți părinți, specialiști în educație, profesioniști în domeniul dezvoltării personale sau pioneri ai educației alternative, vă invităm să ne cunoaștem într-un spațiu al împărtășirii autentice și al darurilor noastre. Credem foarte mult în principiul rezonanței, așa că dincolo de cuvinte, ne dorim să lăsăm ființa voastră să se lase invitată în acest spațiu al bucuriei și învățării.

Cum va arăta ziua noastră împreună?

10.30 – 11.30 Inaugurarea centrului, prezentare, turul clădirii, întrebări & răspunsuri
11.30 – 13.00 Ateliere pentru copii cu echipa Atlanthea

Spațiul vă invită la o călătorie pe aripile imaginației. Vom intra în povestea Micului Prinț, vom descoperi planete și personaje, care vin să ne ofere lecții și experiențe de neuitat.

Vă așteptăm cu gustări delicioase și sănătoase, muzică bună, ateliere pentru copii și părinți, dar și cu alte surprize de neuitat!

Unde: Str. Verzișori Nr.52
Când: 9 Februarie 2019, 10.30 – 13.00
Înscrieri: [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 09 Februarie 2019

Program:
10:30 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL