Ziua Porților Deschise la Grădinița Kids Cloud

Sâmbătă 16 Iunie 2018
București

Hai să adunăm emoții, prieteni și distracție, sâmbătă, 16 iunie, la noi acasă!

De dimineată până pe-nserate casa noastră va fi deschisă pentru voi. Te invităm să ne cunoști, să te cunoaștem, să vorbim despre cât de frumos este să fii părinte, mai bem o citronadă și ne jucăm. Mult ne jucăm. Cu noi. Cu copiii.

Vino la Kids Cloud să te îndrăgostești de viitoarea grădiniță a copilului tău!

Programul unei zile de desfăt:

10:00 – 10:15: Bine ne-ai găsit, bine te primim!

10:15 – 11:15: Vorbim cu psihologul Iulia Lăzărean despre cum va arăta viitorul copiilor de astăzi, cum creștem un copil empatic, generos și echilibrat, aflăm și raspunsuri la cele mai mari dileme cu care te confrunți acum în creșterea copilului tău și ce poți să faci. Ia și copilul cu tine pentru că nu se va plictisi cât tu stai la povești, va explora curtea noastră verde de aproape 1.000 mp, jocuri și jucării și dacă va pofti poate să se alăture atelierului de LEGO unde va construi povești, va fi antrenat în joacă, motivat să-și folosească creativitatea pentru a dezvolta personaje și pentru a crea povești. Imaginația este limita!

11:15 – 16:00: Facem ce vrem noi! Stăm pe iarba verde din curte, îți arătăm toate spațiile din grădiniță pe care piticul tău le va putea explora, îți povestim de ce credem că metoda norvegiană este cea mai mindful și de ce am ales-o. Pentru că primii pași în gradinița noastră implică multă, multă grijă, între orele 12:00 – 15:00 o vom avea cu noi și pe Elena de la Timmo, care te va învăța să măsori corect talpa copilului tău și cum să-i alegi pantofii cu care să pășească încrezător spre viitor.

17:00 – 18:30: Spui ce problemă ai și primești reteta ta compensată pentru o cură de joacă de la specialiști cu cele mai non-invazive recomandări: Pulbere de îmbrățisări multiple zilnic dimineața și seara, cantec vesel de iubire de 3 ori pe zi câte o măsură. Acesta este un workshop în care vei afla cum să petreci timp de calitate alături de copilul tău, să-i cuprinzi emoțiile și să le împarți deconectat pe ale tale. Închidem porțile pe înserate, opt și-un pic, așa că poți să rămâi în curtea noastră să aplici recomandările din rețetă.

Pentru că prețuim prieteniile, vei primi o saptămână gratuită pentru copilul tău în anul școlar 2018 – 2019 și o personalizare gratuită a primilor pantofi de interior cu care va păși copilul tău în grădinița noastră.

EDUCĂM PENTRU VIITOR,

DAR NE INSPIRĂM DIN REALITATEA PREZENTULUI

Imaginează-ți încrederea, dragostea, libertatea, bucuria, caracterul – mai mult decât niște concepte, un întreg univers bazat pe ele, special creat pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici. KIDS CLOUD e cadrul perfect integrat și inspirat de realitatea imediată, în care copiii pot căpăta abilitățile necesare unei dezvoltări armonioase prin joc, joacă și interacțiune naturală. Suntem o echipă pasionată de educație, convinși fiind că fiecare gest și cuvânt modelează caracterul copiilor noștri. Este motivul pentru care am căutat cu tenacitate cel mai potrivit concept adaptat viziunii noastre de părinți-educatori, preocupați nu doar de creșterea armonioasă, ci și de dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor, de dezvoltarea creativității și a înclinațiilor lor artistice, de capacitatea de adaptare la meseriile viitorului și la realitatea noii era digitale.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Iunie 2018

Program:
10:00 - 18:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL