Ziua Porților Deschise la Grădinița Montessano, 20 Noiembrie 2018

Marți 20 Noiembrie 2018
București

Dragi părinți,

Vă invităm marți, 20 Noiembrie la ora 18.30 la Ziua Porților Deschise la Grădinița Montessano ca să cunoașteți conceptul nostru educațional unic care îmbină beneficiile extraordinare ale educației Montessori cu cele ale educației pentru Sănătate.

Grădinița Montessano funcționează în sistemul pedagogic Montessori, considerat la nivel mondial cel mai indicat pentru grupa de vârstă preșcolară și școlară: educația Montessori se bazează pe dezvoltarea naturală a copiilor, oferindu-le activități corespunzătoare nevoilor și interesului lor la fiecare categorie de vârstă.

Copiii noștri cresc sănătoși și echilibrați, cu dragoste pentru educație, natură și semeni, cu spirit liber spre a-și putea cunoaște și clădi în viață Propriul Vis! Sunt independenți, ordonați, responsabili, capabili de răbdare și concentrare pe perioade îndelungate, de respect pentru sine și ceilalți.

Vă așteptăm pe 20 Noiembrie, la întâlnirea cu echipa noastră ca să aflați mai multe despre Comunitatea Montessano – Montessori și Sănătate.

Montessori nu este doar o metodă de educație, ci un STIL DE VIAȚĂ. Montessori înseamnă Copii Fericiți și cu Spirit Liber, care își ating în viață Potențialul Maxim cu care sunt înzestrați.   

Vom aborda următoarele subiecte şi bineînţeles, vom răspunde întrebărilor voastre:

  • Prezentarea Conceptului Montessano
  • Prezentarea echipei pedagogice
  • Oferta educaţională 2018-2019 privind Comunitatea copiilor de 3-6 ani.

Detalii eveniment Ziua Porţilor Deschise la Grădiniţa Montessano

  • Data: 20 Noiembrie 2018, 18:30-20:30
  • Locație: Şcoala şi Grădiniţa Montessano (Sector 3, Strada Parfumului nr.9)

Înscriere: vă rugăm să vă înscrieți prin acest  FORMULAR.

Acest eveniment se adresează doar părinților. Copiii sunt bineveniți să viziteze grădiniţa în alte zile, împreună cu părinții, cu o programare prealabilă prin email la [email protected] sau la telefon 0744.872.340 (Antonia Stanciu, Coordonator Comunicare). 

Pentru mai multe detalii ne puteți suna la: 0728.188.256.

 Vă invităm să vizitați site-ul nostru unde veți descoperi o mulțime de resurse utile despre educație și sănătate.

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM!

Despre Școala și Grădinița Montessano

Educația Montessori, Hrană organică, Sănătatea, Echilibrul, Inteligență emoțională și socială – dacă vă doriți toate acestea pentru copiii dumneavoastră, vă așteptăm să ne vizitați!

Oamenii care formează echipa Montessano sunt aleși cu grijă și drag, astfel încât cu toții să simțim armonia și bucuria unei colaborări pe termen lung, copii-părinți-pedagogi.

Educația Montessori presupune:

*Respectarea principiilor Montessori: educație centrată pe copil, folosind ca principii libertatea de mișcare și alegere (esențială pentru multiplicarea conexiunilor neuronale), promovarea independenței, auto-disciplinei și a autonomiei, inexistența pedepsei sau a recompensei, interacțiunea cu grupe mixte de vârstă. Iată aici care sunt principiile Montessori.

*Respectarea nevoilor și obiectivelor etapei de dezvoltare 0-6 ani și a celor specifice fiecărui copil în parte! Citește mai multe despre etapa de dezvoltare 0-6 ani.

*Mediul Montessori special amenajat conform standardelor internaționale AMI și dotat cu materiale originale Nienhuis AMI.

*Activități conform curriculumului internațional Montessori 3-6 ani.

*Echipă pedagogică în curs de specializare Montessori AMI 3-6 ani și coordonator pedagogic cu diplomă Montessori AMI.  

Educație pentru Sănătate, pentru un Stil de Viață Sănătos

Oferim hrană bio, programe de educație alimentară sănătoasă, de auto-cunoaștere a organismului, gimnastică medicală.

Asigurăm un meniu echilibrat și ultradiversificat, cu multe crudități, fără zahăr sau alimente semi-preparate, folosind materie prima integrală, organică și preponderent bio; acordăm o atenție deosebită combinațiilor alimentare sănătoase, respectând intervalele dintre mese pentru a permite o digestie corectă.

Hrana este pregătită zilnic în bucătăria proprie, această fiind singura modalitate de a controla calitatea alimentației oferite copiilor, prin utilizarea de modalități corecte de preparare (fără prăjeli, adăugând la rece alimentele ce devin toxice prin expunere la temperaturi înalte), precum și de echipamente de preparare și servire sănătoase (cuțite ceramice, vase din sticlă și ceramică, tacâmuri din inox, storcător la rece).  

Dezvoltăm o comunitate ce are ca valori un stil de viață sănătos, bucuria descoperirilor și libertatea de a-ți construi propria viață!

Contact Școala și Grădinita Montessano

Detalii Eveniment

Data:
Marți 20 Noiembrie 2018

Program:
18:30 - 20:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădiniţa Montessano. Educaţie Montessori in zona Unirii

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Parfumului, 9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL