Ziua Porților Deschise Parentis | Iași, 2024

Sâmbătă 29 Iunie 2024
Iasi

Ziua Porților Deschise Parentis – 2024 este Sâmbătă, 29 iunie pe parcursul întregii zile. Vă invităm cu entuziasm!

În această zi specială, vă așteptăm cu brațele deschise la sediul nostru pentru o serie de activități interesante și educative. Este ocazia perfectă pentru a descoperi și redescoperi comunitatea noastră, a socializa și a participa la evenimente gândite pentru a sprijini părinții și copiii.

Pʀᴏɢʀᴀᴍᴜʟ Eᴠᴇɴɪᴍᴇɴᴛᴜʟᴜɪ Zɪᴜᴀ Pᴏʀᴛ̦ɪʟᴏʀ Dᴇsᴄʜɪsᴇ Pᴀʀᴇɴᴛɪs

1. 𝒁𝒊𝒖𝒂 𝑷𝒐𝒓𝒕̦𝒊𝒍𝒐𝒓 𝑫𝒆𝒔𝒄𝒉𝒊𝒔𝒆 𝑴𝒐𝒓𝒏𝒊𝒏𝒈 𝑴𝒐𝒎

Ora: 9:00 – 12:00
Facilitatori: Ioana Precupan și Tatiana Tatu

Începem ziua cu o sesiune specială de Morning Mom, o oportunitate minunată pentru mame de a socializa și de a primi suport într-un mediu relaxant. Acest eveniment este dedicat socializării, discuțiilor frumoase și timpului de calitate petrecut împreună.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Noi avem pregătit pentru voi un spațiu drăguț și confortabil, perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de compania altor părinți. Parcul cu alei și bănci din fața sediului nostru este ideal pentru plimbări și discuții la soare. Și, bineînțeles, nu uitați că la noi găsiți mereu cafeaua proaspătă și delicioasă!

Voi aduceți copiii, o jucărie preferată și, cel mai important, buna dispoziție! Nu doar mamele sunt binevenite, ci și tații, bunicii sau orice altă persoană dragă care vă ajută să vă luați câteva momente de relaxare. Ne dorim să creăm un mediu inclusiv și prietenos pentru toți cei care vin să ne viziteze.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o dimineață plăcută și relaxantă!

2. 𝑮𝒂𝒎𝒆𝒔 𝒇𝒐𝒓 𝑩𝒓𝒂𝒊𝒏𝒔

Ora 13:00 – 16:00
Facilitatori: Georgiana Botezatu, Daniela Bălănescu și Damian Bălănescu

După-amiaza Zilei Porților Deschise Parentis este dedicată copiilor!

“Games for Brains” oferă o serie de jocuri și provocări menite să stimuleze gândirea critică și creativitatea. Este o modalitate distractivă și educativă de a petrece timpul liber. Aceste jocuri sunt concepute pentru a atrage și a motiva copiii să își folosească imaginația și să colaboreze cu alții într-un mod constructiv. Beneficiile acestor jocuri includ:

Îmbunătățirea abilităților cognitive: Jocurile sunt gândite pentru a îmbunătăți flexibilitatea mentală, concentrarea și memoria copiilor.
Dezvoltarea abilităților sociale: Prin jocurile de echipă, copiii învață să comunice eficient și să colaboreze cu alții.
Stimularea creativității: Activitățile îi încurajează pe copii să găsească soluții creative și inovatoare la diverse provocări.
Gestionarea stresului: Jocurile ajută copiii să își gestioneze emoțiile și să își reducă nivelul de stres într-un mod pozitiv și constructiv.
Dezvoltarea competențelor de rezolvare a problemelor: Copiii învață să identifice și să abordeze probleme într-un mod structurat și eficient.
Locurile la această activitate sunt limitate, așa că grăbiți-vă să accesați linkul de înscriere! Nu ratați ocazia de a oferi copiilor voștri o experiență educativă și distractivă. Vă așteptăm cu drag!

3. 𝑾𝒐𝒓𝒌𝒔𝒉𝒐𝒑 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒑𝒂̆𝒓𝒊𝒏𝒕̦𝒊: 𝑫𝒊𝒔𝒄𝒖𝒕̦𝒊𝒊 𝑫𝒊𝒇𝒊𝒄𝒊𝒍𝒆 𝒄𝒖 𝑪𝒐𝒑𝒊𝒊𝒊

Ora 18:00 – 20:00
Facilitator: Ionela Luciu

Încheiem Ziua Porților Deschise Parentis cu un workshop pentru părinți axat pe tehnici de comunicare și strategii pentru a aborda subiecte sensibile cu copiii. Veți descoperi tehnici care vă ajută să discutați despre subiecte dificile precum sexul, moartea, conflictele sau stabilirea limitelor, într-un mod respectuos și eficient.

Va fi despre:

Tehnici de comunicare eficientă: Strategii pentru a deschide și menține un dialog deschis și sincer cu copiii.
Gestionarea emoțiilor: Metode de a înțelege și a răspunde la emoțiile intense ale copiilor.
Stabilirea limitelor: Cum să puneți limite clare și consistente, menținând în același timp o relație pozitivă.
Abordarea subiectelor sensibile: Sfaturi pentru discutarea subiectelor complexe într-un mod adaptat vârstei copilului.
Exerciții practice: Activități interactive pentru a pune în practică tehnicile discutate.
Este deseori greu să vorbim cu copiii despre subiecte sensibile, dar cu ajutorul acestui workshop veți descoperi soluții eficiente și respectuoase pentru o comunicare eficientă. Locurile la această activitate sunt limitate, așa că vă încurajăm să vă înscrieți cât mai curând!

Sᴜʀᴘʀɪᴢᴇ șɪ Pʀᴇᴍɪɪ

Participarea la evenimente aduce cu sine șansa de a câștiga premii prin extragere! Premiile constau în acces gratuit la servicii Parentis, produse de babywearing și accesorii pentru scaune auto. Fiecare participant va pleca acasă cu materiale utile și cu amintiri frumoase.

Premii:

❤ Sistem de purtare Tula roz
❤ Carte pentru adulți – un titlu de parenting ales cu grijă
❤ Carte pentru copii – o carte interesantă potrivită vârstei
❤ Parasolare auto
❤ Tablou pictat
❤ Cană ceramică
❤ Ședință de consiliere (la alegerea câștigătorului din oferta curentă, programabilă în maxim 1 lună de la data extragerii)
❤ Pachete Lego pentru copii

𝑃𝑎𝑟𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑎 𝑇𝑜𝑚𝑏𝑜𝑙𝑎 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑍𝑖𝑢𝑎 𝑃𝑜𝑟𝑡̦𝑖𝑙𝑜𝑟 𝐷𝑒𝑠𝑐ℎ𝑖𝑠𝑒 𝑃𝑎𝑟𝑒𝑛𝑡𝑖𝑠 2024

În cadrul Zilei Porților Deschise Parentis 2024, fiecare participant la activitățile organizate pe 29 iunie 2024 primește dreptul de a completa un loc pentru tragerea la sorți a premiilor. De asemenea, donatorii persoane fizice, indiferent dacă participă sau nu la activități, pot solicita un bilet pentru extragere pentru fiecare 50 de lei donați.
Participanții la alte activități Parentis desfășurate în perioada 1-29 iunie 2024 pot solicita un bilet pentru înscrierea la tombola cu premii. Aceasta poate fi făcută fie direct la locație, fie prin email la [email protected] sau prin mesaj pe pagina de Facebook a organizatorului. Organizatorul va confirma înscrierea după verificarea participării la activitățile organizate în perioada menționată.

Participarea la activități este gratuită dar donațiile sunt esențiale pentru a putea oferi suport cât mai multor părinți.

𝐈̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐨𝐢 𝐝𝐞𝐨𝐚𝐫𝐞𝐜𝐞 𝐧𝐞 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐦 𝐜𝐚̂𝐭 𝐦𝐚𝐢 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞.

Detalii si inscrieri: https://www.facebook.com/events/862152235780592/

Vă așteptăm cu drag să petreceți o zi minunată alături de comunitatea Parentis!

📍ParentIS, Str Vitejilor 12-14, Iasi – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 29 Iunie 2024

Program:
09:00 - 20:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL